Var hittar man bästa Sushin i Palma

Här kommer tips för alla oss som älskar sushi! På Mallorca finns det ett stort utbud av sushi restauranger och det öppnas nya hela tiden.

Priserna på sushi varierar mycket och är i allmänhet ganska dyrt på Mallorca. Men många restauranger håller god kvalitet och har ofta bra erbjudanden som dagens lunch mm.

Vi på Mallorca guide har valt ut några av våra favoriter i Palma city. Det blev en salig blandning av restauranger, med allt ifrån traditionell sushi, till sushi med nya spännande kombinationer och smaker.

Här kommer 10 Sushi restauranger som är väl värd ett besök:

Klicka på restaurang namnet för att länkas vidare till mer information, och se restaurangernas placering på kartan längst ned på sidan.

Arume
”lyxig sushi restaurang, på kvällen serverar kocken Tomeu Martí en avsmakningsmeny på 7 eller 10 rätter och till lunch en dagens meny som byts ut varje vecka”Sushi N1
”mycket prisvärd och fräsch sushi, kanske till och med den billigaste i Palma, öppet kök och meny som utgår mestadels från den klassiska california roll”

Hanaita
”en av de äldsta sushi restaurangerna i Palma, mycket litet och enkelt inrett ställe med ett äkta japanskt kök, kvalitets sushi på riktigt”


Japo Santa Catalina
”trendigt och rolig liten restaurang mitt i det livliga Santa Catalina, varierad meny och bra priser”

Wasabi
”sushi restaurang kedja känd för god kvalitet och bra servis, har även goda viner”

Sushi Delux
”mycket prisvärd sushi bara ett stenkast ifrån Palmas citykärna

Daruma
”mysig liten pärla mitt i hjärtat av Palma, stora sushibitar och uppvaktande personal”

Urban sushi
”moder restaurang med färgsprakande inredning, prisvärd sushi och bra service”

Daikiya
”liten sushi restaurang belägen i ett lugnt område snett bakom Plaza de España, stor variation och mycket prisvärd sushi, känd för trevlig personal och bra servis”