Hitta ditt favorit Spa och finn avkoppling på Mallorca

Spa har blivit en trend som lockar människor i alla åldrar och som riktar sig till dig som vill ta en paus från en stressig livsstil och hitta din inre balans.

Mallorca erbjuder ett stort urval av professionella Spa, bland annat många lyxhotell har inriktat sig på att erbjuda riktigt bra Spa anläggningar, och det finns även fristående Spa både centralt i Palma och på olika platser runt om på ön.

Unna dig själv en Spa resa till Mallorca och låt välutbildade spa-terapeuter skämma bort dig på semestern. Du kan välja mellan en mängd härliga Spa behandlingar, allt från klassiska, välgörande ansiktsbehandlingar till ljuvliga wellness behandlingar för hela kroppen. Hur länge du vill drömma dig bort väljer du själv, det finns ofta allt från korta expressbehandlingar på 15-25 minuter till över tre timmar långa lyxbehandlingar där hela kroppen blir bortskämd.

Här kommer förslag på Spa anläggningar på Mallorca:

Klicka för att länkas vidare till mer information.

Isla Mallorca & Spa – Palma
Hotellet Isla Mallorca & Spa är beläget i bostadsområdet Son Armadams, ca 2 km från Palma city och 850 meter från hamnpromenaden Paseo Maritimo. På hotellet finns en trädgård och pool med poolbar och ett SPA-center på mer än 800 kvm (från 16 år). Det finns ett komplett hydroterapi område, gym och det erbjuds lektioner i pilates och annat. Det finns även möjlighet att få ansikts- och kroppsbehandlingar och massage.

Grupotel Valparaiso Palace & Spa – Palma
Superlyxigt och högteknologiskt Spa som nyligen öppnade sina dörrar i Palma de Mallorca. Här kan ni njuta av massager, diverse skönhetsbehanlingar, koppla av i de olika poolerna, relaxa i bastun eller i det turkiska badet. På den moderna anläggninen finns även ett fitnessrum, en restaurang och personalen är mycket professionell.

Urban Spa på Puro Hotel – Palma
Här är det lätt att koppla av, upplev det turkiska badet och vattenfallsduscharna.
Behandlingar finns för hela kroppen, massager, fot och hand massage, skönhetsbehandlingar för ansikte och kropp samt manikyr och pedikyr. Miljön är kosmopolisk och trendig och Puro är känt för att attrahera en stilmedveten publik.

Spa Bodyna at Hospes Maricel – Cas Catala
Spa Bodyna ligger i det 5-stjärniga och mycket lyxiga boutique hotellet Hospes Maricel. De har ett sort utbud av massage och behandlingar och behandlingsrummen är spektakulära då de ligger vid vattenbrynet i naturliga små grottor. Upplevelsen är unik då du samtidigt som du njuter av behandlingen hör havets vågor rulla in. Spat erbjuder även privata sollounges pilatesrum, bastur, ångbad och solterrasser.

Mon Port and Spa – Port de Andratx
Mon Port & Spa är ett exklusivt Spa hotell beläget i Port de Andratx, mellan bergen och havet. Hotellet består av 8 byggnader och erbjuder restaurang, trädgård, utomhuspool, barnpool, solterrass och pool bar. Hotellet har även ett hälsocenter med gym, inomhuspool, jacuzzi, bastu, och erbjuder olika skönhetsbehandlingar och massage (mot extra avgift).

Son Brull Boutique Hotel & Spa – Pollenca
Son Brull Spa är unikt på Mallorca då de endast använder naturliga produkter i behandlingarna som tillverkats lokalt på Mallorca. De har blivit kända för sin oliv- och mandelolja, aloe vera, salt och många flera Mallorkinska produkter. Spat ligger i en vacker omgivning och har ett stort utbud av skönhetsbehandlingar och massager. Finns inomhuspool och stor utomhuspool.

Monnaber Nou Eco Hotel & Spa – Campanet
Det 4 stjärniga hotellet Monnaber Nou är beläget på landsbygden i ett område av 125 hektar vid foten av Sierra de Tramuntana ca 4.5 km från byn Campanet. På hotellet finns restaurang, bar, pool, tennisbana och Spa med olika behandingar, inomhuspool, gym, bastu, turkiskt bad och jacuzzi. Hotellet är omgivet av olivodlingar och de gör även sin egen olivolja. Monnaber Nou är ett Eco hotell som engagerar och bryr sig om miljön. Därför har hotellet tillämpat en ekologisk jordbruks- och hotell hantering som de kallar “Lifestyle of Health and Sustainability”- alla hotellets handlingar sker genom ett ekologiskt, etiskt och ansvarsfullt förbrukning av naturresurser.

Hotell Rural and Spa Sa Bassa Rotja – Porreres
Hotel Sa Bassa Rotja är beläget i ett gammalt stenhus från 1200-talet som försiktigt renoverats för att behålla den ursprungiga strukturen. Hotellet ligger i lugna omgivningarna i ett naturområde intill byn Porreres. På hotellet finns bibliotek, bar, hälsocenter med Spa som erbjuder gym, jacuzzi, bastu, uppvärmd inomhuspool och massage (mot extra avgift). De har stora lounger för bröllop och banketter, en à la carte-restaurang med en noga utvald meny av regionala rätter med lokalt hemodlade produkter, utomhuspool, solterrass, trädgård, tennisbanor och ett vingårds område.

S’Entrador Playa Hotel & Spa – Cala Ratjada
S’Entrador Playa Hotel & SPA ligger 350 meter från stranden och 1.5 km från Cala Ratjada centrum. På hotellet finns utomhuspool, restaurang, bar och tennisbanor. Hotellet har även en modern hälsoklubb “Oasis & Spa” med uppvärmd inomhuspool jets och massage sängar, en bubbelpool med saltvatten, en kallvatten pool, bastu, romerskt varmt bad, turkiskt ångbad, isdusch, tropisk dusch med aromatiska oljor, skotsk dusch, 2 gym, solarium, frisör och en skönhetssalong med alla typer av ansikts- och kroppsbehandlingar. Barnen har sitt egna “Kids Mini Spa” med ett vattenfall, regnbågsdusch och roliga leksaker. Även barnen kan få Spa-behandlingar.

Blau Spa – Porto Petro
Blau Spa är en modern anläggning på hela 1200 kvadratmeter och har en stor variation av massager och skönhetsbehandlingar. Här finner ni ett Turiskt bad, vattenbäddar, Jacuzzi och massageduschar. Det finns en inomhus- och utomhuspool och fitnessaktiviteter utomhus i de vackra omgivningarna. Önskar ni som par en romantisk kväll och natt, så går det att boka spat även under natten, titta efter ”Moonlight Spa”.

Marriott Son Antem Spa – Llucmajor
Marriott Spa ligger i Llucmajor, de erbjuder avkopplande och uppfriskande behandlingar och har inte mindre än sex olika typer av bastu. Önskar ni som par att njuta tillsammans av massage så finner ni här par-massage som en av alla de behandlingar de erbjuder. Det finns även fitnessklasser, ångbad, inomhus- och utomhuspooler.

Arabella Spa at St. Regis Mardavall – Costa d´en Blanes
Arabella Spa, framröstat till ett av Europas 10 bästa Spa. Anläggningen är mycket fin och en av Europas största om 4700 m2. Känslan är lyxig och avkopplande i västerländsk stil blandas med influenser från öst. Njut av uppfriskande och välgörande behandlingar.

Son Antem Spa Mallorca, Spa, Hälsa, Skönhet, Behandlingar, Avkoppling
Inomhuspool på Son Antem Spa.