Sa Creu Nova Art Hotel & Spa

Sa Creu Nova Art Hotel & Spa ligger i en herrgård från 1700-talet, där gammal mallorkinsk arkitektur möter modern design. Det 5-stjärniga hotellet består av 16 lyxiga Junior sviter och en Presidential Duplex svit med en markant estetisk karaktär, som speglar Campos historia och omgivningar.

Härifrån är det nära till de bästa stränderna på Mallorca och bara 10km till Es Trenc naturområden. En perfekt utgångspunkt och en underbar tillflyktsort, där du kan njuta av lugnet och skönheten av de orörda vita sandstränderna och turkosa vatten som denna delen av ön är känd för.

Gör din bokning via hotellets hemsida www.sacreunova.com och få de bästa priserna och villkoren. Då ingår även en picknick till stranden Es Trenc!

Hotellets Spa, gym, massage rum, den inre trädgården och de två gastronomiska restaurangerna kompletterar upplevelsen, för att skapa en enastående vistelse.

Det finns ett stort urval av olika aktiviteter i hotellets omgivningar, som golf, cykling, kultur för att nämna några. Personalen finns tillgänglig för att tillgodose dina önskemål och hotellet har en ”adults only” policy för att skapa en exceptionell plats att tillbringa din vistelse på Mallorca.

Restaurang: Tess de Mar

Medelhavsmat, mallorskinskt kök, kreativ matlagning och framför allt lokala produkter, är kärnan i det som kocken Juan Ocampo och hans team förmedlar. De skapar historier och gastronomiska upplevelser genom sin matlagning, kunskap som de förvärvat under sina år som rundresande kockar.

Fisk från fiskmarknaden, lamm och nötkött från en gård på landet, grönsaker och kryddor från egen trädgård. Aromen och texturerna harmoniseras för att ge ett enastående smakresultat. En vinkällare samordnar våra rätter, med mallorkinska viner i fokus och varierar beroende på meny.

Japansk restaurang: Kairiku

Japansk, Omakase, gastronomisk, kreativ och överraskande, sammarfattar restaurang Kairiku. Kocken Cesar Leon uppmanar sina gäster att ansluta sig till och njuta av en mycket unik upplevelse, en exceptionell provsmakningsmeny med de bästa produkterna på marknaden.

Restaurangen är belägen i källaren på denna antika herrgård. Bordet har plats för upp till tio personer, gästerna interagerar med kocken under middagen. Rätterna kan bestå av Toro, svamp, miso, wagyu, fisk, alger, sake, japansk öl och andra delikatesser. En unik japansk matupplevelse på Mallorca. Bordsbokning krävs.

Gör din bokning via hotellets hemsida www.sacreunova.com och få de bästa priserna och villkoren. Då ingår även en picknick till stranden Es Trenc!

Till strand: 10 km (Es Trenc)
Till centrum: 15 km (Santanyi)
Till flygplats: 34 km (PMI)

Hemsida:  www.sacreunova.com
Kontakt:  info@sacreunova.com
Adress:  Carrer Nou 10, Campos, Mallorca
Telefon:  +34 871 515 345