Naprapat på Mallorca

Vad är Naprapati?
En naprapat diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler, för att återställa den normala funktionen. Ordet kommer från den tjeckiska naprapati ordet ”napravit” som betyder ”rätt” och det grekiska ordet ”pathos”, vilket innebär lidande. Tillsammans blir det ”korrigera orsaken till lidande (smärta).

Naprapater kombinerar kompetens om manuella behandlingstekniker med särskild kunskap om det neuromusculoskeletala systemet och medicin i allmänhet. Kärnan i naprapati är en helhetssyn och man använder olika tekniker beroende på problemet och på patienten; kiropraktiska justeringar, ledmobilisering, olika typer av massage, fascia behandlingar, nervmobilisering, stretchning, triggerpunkt behandlingar, akupunktur, stötvågsbehandling och olika verktyg som laser, ultraljud är några.

Så för dig med smärta och besvär i rygg, leder och muskler, vänd dig till en naprapat för konsultation och hjälp. Patienterna är allt från barn till äldre personer och från elitidrottare till mindre aktiva människor med akuta, subakut eller kroniska tillstånd.

Vi rekommenderar varmt Patric på Lucky Bodies & Happy Souls när du behöver en naprapat på Mallorca:


Lucky Bodies & Happy Souls

Med över 15 års erfarenhet att luta sig tillbaka på har Dr Patric Söderblom samlat på sig erfarenheter utöver det vanliga. Han har arbetat professionellt med dansare från hela världen och funnit ett speciellt intresse i idrottsmedicin och vad som gör det ”lilla extra”.

Patric den svenska naprapaten på Mallorca arbetar från 3 olika kliniker; Lucky bodies & Happy Souls i Santa Catalina, Palma Sport & Tennis Club och Juaneda. Patric är den första naprapaten i spansk sjukvård och man kan komma via sin försäkring. Patric arbetar mycket med idrottare (cyklister, triatleter mfl). För dig som är på besök på Mallorca så fungerar reseförsäkringen vid akutfall. Patric arbetar även mycket med akupunktur (många kombinerar en resa till mallorca + 1-2 veckors behandling för exempelvis ögonsjukdomar, ryggbesvär eller Parkinson). Man kan betala för akupunktur med sitt svenska friskvårdsbidrag.

På Lucky Bodies & Happy Souls finns även Sarah, en svensk yoga master och representant för ISHTA yoga på Mallorca. Hon håller fasta klasser i yoga och meditation, men möjligheten finns även att sätta ihop klasser om ni vill göra en egen grupp, eller att boka individuella klasser för att utveckla din yoga. Sarah anordnar och ingår även i flera retreat resor till ön och arrangerar bland annat ett stort ISHTA-event nu i maj (med Alan Finger och Ulrica Norberg) och i september (med Katrina Repka).

Hemsida: www.luckybodies.com
Epost kontakt: info@luckybodies.com
Kontakt Patric: patric@luckybodies.com
Tel:
+34 871 706 036
Tel Patric:
+34 663 652 204
Adress: Calle Caro 56, 07015 Palma de Mallorca