Casa Font i Roig – din avkoppling börjar här

Casa Font i Roig ligger i María de la Salut, på bekvämt avstånd från de livliga turistområdena, mitt i det lugna hjärtat av Mallorca. Byns centrum ligger endast ett stenkast bort och du kommer att förundras över dess pittoreska och genuina atmosfär. Det är den perfekta utgångspunkten för en utflykt till stranden, närliggande golfbana eller till andra sevärdheter som Mallorca har att erbjuda. Hotellet erbjuder specialpriser på närliggande golfbanor och hjälper gärna till att boka tee-tider.

Hotellet byggdes år 1520 och har restaurerats omsorgsfullt och inretts vackert. Det är lätt att koppla av i den stora trädgården med mandel- och apelsinträd, njuta av solens strålar i solstolarna vid saltvattenspoolen och beundra utsikten. Huvudbyggnaden samt den angränsande byggnaden har den mest moderna komforten och alla rum är individuellt inredda.

Wellness Pavilion – unna dig vila och avkoppling i denna oas av välbefinnande

Unna dig själv tid för avkoppling. Casa Font i Roig har skapat ett Spa-område, en 220m2 paviljong i mallorkinsk sandsten. Här finns ett rymligt gym som erbjuder cardio-maskiner, gymnastikbollar, vikter och andra redskap för en effektiv träning. De stora fönstren erbjuder utsikt över trädgården och Tramuntana-bergen i fjärran. Varva ner i det varma vattnet i inomhuspoolen på en av de kaklade solstolarna i gnistrande grön mosaik. En is-fontän får dig att piggna till och du kommer att finna ny energi i det turkiska badet. Två ”äventyrsduschar” slutför wellness programmet. Hotellets wellness-området ingår självklart i rumspriset. Badlakan och badrock finns tillgängliga på rummen och även på Spa- anläggningen.

Restaurang med spektakulär utsikt – njut av färska delikatesser från regionen

Skäm bort dig själv med kulinariska läckerheter i hotellets restaurang, medans du njuter av den spektakulära utsikten från terrassen över Tramuntana-bergen och landsbygden som sträcker sig så långt som till Alcudia. Hotellets restaurang är öppen från tisdag till söndag, från kl. 19:00 till 22:00 och mellan kl. 12:30 och 16:00 erbjuds en enklare snack meny. Restaurangen presenterar en härlig fusion av internationella rätter med schweiziska influenser. Varje fredag ​​arrangerar även hotellet en BBQ med spanska och internationella delikatesser, färska direkt från marknaden. Hotellets bar är öppen från måndag till söndag fram till kl. 23.00. På kvällen kan du sitta och beskåda solnedgången med ett glas vin eller en cocktail.

Boka ditt hotellrum eller gör en bordsbokning genom att ringa eller skicka ett mail. Restaurangen välkomnar även gärna gäster utifrån som inte bor på hotellet.

Till strand: 16.5 km (Can Picafort)
Till centrum: 16.5 km (Can Picafort)
Till flygplats: 45 km (PMI)

Öppettider: 1 mars – 4 november 2018
Hemsida: www.fontiroig.com
Kontakt: info@fontiroig.com
Adress: CL Font i Roig 1, 07519 Maria de la Salut
Telefon: +34 971 85 80 07