Flyga helikopter på Mallorca.

Att flyga helikopter är en oförglömlig upplevelse som du kommer att bära med dig länge. Mallorca kommer att överraska med sin skönhet och variation. Flyg över de höga bergen, in i de kristallklara vikarna och utefter kusten över de vita stränderna.

Att utforska Mallorca från ovan är en fantastisk upplevelse full av intryck, att se hur landskapet breder ut sig för fötterna. En helikopter har unika flygegenskaper som lämpar sig mycket väl för sightseeing. Flyg över öns landmärken och rör er obegränsat mellan de olika sevärdheterna.

Samtliga passagerare har eget headset så att man enkelt kan följa pilotens fascinerande guidning. Helikoptersightseeing är en upplevelse som passar såväl gammal som ung, så ta med kameran och upplev ön under en oförglömlig sightseeingtur!

Få 5% rabatt när du bokar din helikoptertur över Mallorca, hälsa från Mallorcaguide.se !!!


Rotorflug är ett helikopterföretag på Mallorca som anordnar helikopterturer för privatpersoner. Rotorflug har funnits 48 år i Tyskland och 9 år på Mallorca. Företaget har 2 helikoptrar på Mallorca, en helikopter som tar upp till 3 passager plus piloten och en annan som tar upp till 5 passagerare plus piloten.

Rotorflyg erbjuder passagerar flygningar över Mallorca med möjlighet att komma med önskemål om var ni vill åka och se. Det finns även färdiga standardturer samt specialturer som kombineras med andra sevärdheter eller aktiviteter som att besöka ett konstmuseum, luncha på en mysig restaurang eller besöka en vingård mm. Turerna utgår från helikopterbasen Aerodromo son Bonet, som ligger strax utanför Palma.

För att läsa mer om de olika turerna som Rotorflug erbjuder över Mallorca och för att få en prisuppgift följ denna länken. Glöm inte att nämna Mallorcaguide.se när du bokar din helikoptertur för att få 5% rabatt på din flygning!

Hemsida: www.rotorflug.com
Kontakt: info@rotorflug.com
Tel: +34 971 593 069
Adress: Aeródromo de Son Bonet, 07141 Palma de Mallorca