Svenska kyrkan Mallorca

Svenska kyrkan ligger i området el Tereno sydväst om Palma centrum. Kyrkan har en öppen huvudingång från huvudgatan Joan Miró och en ingång med ringklocka från havssidan. Det går bra att ta sig hit med bil och buss, busshållplats finns på gångavstånd.

Till svenska kykran kan du komma för fira gudstjänst, för att fika, läsa tidningar eller använda Internet och inte minst för att samtala om livet och om tro. Varje år väljer ca 190 svenska par att gifta sig i Svenska kyrkan på Mallorca. Välkomna att boka vigsel ni också!

Svenska kyrkan i Palma har flera olika verksamheter för barn, uppdelade efter åldersgrupper. För de minsta finns kyrkans barntimmar med sång och lek. Från 7 år är man välkommen att deta i barnkören. Det finns även en ungdomsgrupp för de lite större barnen, som vill ha någonstans att träffas och umgås efter skolan. Kyrkan tar ingen direkt avgift för barnaktiviteterna, men däremot vill de att alla som önskar delta har ett familjemedlemskap för att stötta kyrkan.

För vuxna anordnas det också aktiviteter, bland annat filmvisning, luncher, middagar, vandringar och det finns också en kör.

Varje år anordnar Svenska kyrkan en julmarknad som är mycket populär bland både svenskar och spanjorer. Svenska kyrkan görs om till en marknadsplats och det säljs allt ifrån julpynt, ljus och hantverk, till lussekatter & pepparkakor, korv med bröd, glögg, julmust, lotter och mycket mer. Många kommer för att köpa de goda bakverken, andra för att ta en fika och lyssna på levande musik.

Adress: Joan Miró 113, 07015 Palma de Mallorca
Tel kontor: +34 971 731 241
Tel kök: +34 971 731 202
Hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/mallorca