Son Baulo Mallorca

Son Baulo är både namnet på en vacker naturstrand och ett kvarter i staden Ca’n Picafort, som ligger på den norra kusten av Mallorca.

Stranden i Son Baulo ligger i den sydöstra änden av orten och är ca 200 meter lång och upp till 150 meter bred. Stranden har ljus, finkornig sand och en svag sluttning ner i havet. När vinden kommer från norr och nordost, kan det dock vara stora vågor.

Strandens omgivningar är mycket vackra. I horisonten kan man se höga berg och precis bakom stranden, har Torrent de Son Baulo River sitt utlopp. På den bakre delen av stranden finns gott om utrymme för spel och lek. Så dagar utan stora vågor är denna strand perfekt för barn.

På en stor del av stranden är det möjligt att hyra solstolar, parasoller och trampbåtar. Det finns också duschar och toaletter på stranden. Du kan parkera på gatorna i staden.

Det finns flera restauranger och kaféer nära stranden och på gatan på väg mot stranden, det finns också några mindre matbutiker här.

Son Baulo är den nyaste och mest charmiga kvartalet Ca’n Picafort. Hotellen här är i allmänhet av högre kvalitet än i resten av Ca’n Picafort.