Can Pastilla Mallorca

Stranden Can Pastilla är den första delen av den nästan 5 km långa strandsträckan som kallas för Playa de Palma. Denna stranden är endast några hundra meter lång, men gränsen till Playa de Palma är osynlig.

Stranden är mycket bred och har fin vit sand, svagt sluttande i havet. Vattnet är grunt och här är oftast inga vågor. Alltså en mycket bra strand för barn. Det finns avsnitt med solstolar, men stora delar av stranden kan användas för lek och spel.

Bakom stranden finns en bilfri strandpromenad som sträcker sig hela vägen till Arenal. Längs strandpromenaden hittar du ett stort urval av restauranger, caféer, barer och turistbutiker.

Det är möjligt att parkera gratis på gatorna bakom stranden. Normalt hittar du ett ledigt utrymme inom 200 meter från stranden.

På denna stranden finner du alla typer av vattensporter, inklusive vattenskidor, jet ski, banan-båt, trampbåtar och skärmflygning.

Orten Can Pastilla är bra för en traditionell strandsemester på Mallorca och ligger också mycket nära Palma de Mallorca.