Calas de Mallorca

Calas de Mallorca är en familjeorienterad resort på sydöstra kusten av Mallorca. Orten är byggd kring tre vackra vikar; Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petits och Cala Antena. Cala Domingos Grans och Cala Domingos Petits är endast åtskilda av några låga klippor. Cala Antena ligger ca 1 kilometer norrut. Cala Domingos Grans är den största av stränderna.

De 3 stränderna är mycket vackra med fin sand och turkost vatten. Det finns solstolar och parasoller att hyras mot en avgift.

Alla stränderna har en strandbar med förfriskningar och smörgåsar och särskilt ”Mojito Beachbar” vid Cala Antena är väldigt mysig.

Stränderna är barnvänliga. Det finns trampbåtar på Cala Domingos Grans och Cala Antena och bra snorkling förhållanden på alla tre stränder.

Calas de Mallorca är en modern resort och flera hotell byggs nära havet, med fantastisk utsikt. Här finns också många lägenheter, villor och bungalows att hyra. Resorten är relativt avslappnad och lämpad för exempelvis familjer som söker en bas från vilken de kan utforska den östra kusten i en hyrbil. Golfbanan Vall d’Or ligger endast 10 minuters bilresa bort.