Magaluf för partysugna och barnfamiljer!

Mallorcaguide.se ger er de hetaste tipsen på vad Magaluf har att erbjuda.


Katmandu Park och Katlantis mitt i Magaluf


Upplev det oväntade på Mallorcas roligaste och mest varierade nöjespark, perfekt för barn i alla åldrar. Här kan ni aktivera de allra mest svårflörtade barnen då de garanterat kommer att hitta något de tycker är kul. För de yngre barnen är Katlantis en blöt och skrattfylld upplevelse. En nybyggd splash park med vattenrutchbanor och lek i mindre format.
På området finns också ett lekland inomhus som är nytt från föregående år. Leklandet ger barnen lektid undan solen och värmen, vilket kan vara ganska behagligt för vuxna också. För äldre barn och vuxna är K3 Climb en grym klätterbana på 16 meters höjd med 2 olika svårighetsgrader att välja på. Här finns dessutom en gigantisk repgunga som kittlar i magen.

Det klassiska upp och nedvända huset med interaktiva experiment och illusioner samt annat skoj passar alla förutom de allra yngsta. Här finner ni också Expedition Golf, en äventyrsbana med 3 olika golfbanor att välja på i häftig miljö. Sist men inte minst finns det 4D-bio för olika åldrar. Ni kan utmana varandra i en virtuell värld där ni sitter i rörliga biostolar med laserpistoler. Katmandu Park ger barnfamiljen en helhetslösning i aktiviteter och är väl värt ett besök.K3 Katmandu 2

Pirates Adventure Show, Magaluf för familjen

I över 30 år har över 3 miljoner besökare gått för att se Pirates Show i utkanten av Magaluf. Med akrobater och dansare i världsklass bjuds det på en magisk kväll fylld av äventyr, action, humor och artisteri. Ni kan välja emellan familjevänliga Pirates Adventure eller den barnförbjudna varianten, Pirates Reloaded. Pirates Adventure Show är framröstad som Mallorcas bästa show och vi kan bara hålla med.Pirates Dinner Show Magaluf

Hotell i Magaluf: BH Hotel Mallorca

Inför sommaren 2015 öppnade BH Hotel. Ett intressant boende för er som vill ha konstant fest under hela vistelsen. BH Hotell har Mallorcas enda scen under bar himmel som ger er DJs i absoluta världsklass. Eller vad sägs om att få se David Guetta eller Steve Angelo från er hotell balkong. Hotellet har dessutom världens första vattenpark för alla över 18 år. Gratis WiFi och en invation av likasinnade samt mycket mer utlovas på Magalufs lekland för vuxna.

BH Hotell vattenpark

BCM Planet Dance och bargatan i Magaluf

BCM Planet Dance är en av världens främsta klubbar som fortsätter locka världsartister år efter år. Eller vad sägs om namn som Steve Aoki, Alesso, Axwell, Martin Garrix, Hardwell, Ingrosso och fler därtill. BCM tar 6000 personer och blandar temakvällar med musik, ljus och bild i toppklass.
Punta Ballena, ”The Strip” eller ”Strippen” som den oftast kallas av lokala skandinaver, är den ökända bargatan i Magaluf. Denna legendariska gata är en anledning till att Magaluf har varit och fortfarande är en av Europas populäraste destinationer för ungdomar som vill festa. Med över 30 barer, nattklubbar och strippklubbar representerade på gatan så håller festen på tills det ljusnar. Skandianviska ställen som finns representerade är Grabbarna Grus Original, E4:an Bar och Restaurang, Den glade Viking, Grabbarna Grus Beach Club, Offpist bar, Nord Nightclub, Blue Moon Bar och Chillout Bar…. det finns mycket att välja på!
bcm

Magaluf stranden och närbelägna stränder

Magaluf strand i all ära men vill man slippa överförfriskade, halvnakna människor under högsommaren finns det fantastiska stränder i underbara miljöer och storlekar alldeles i närheten. Pittoreska stranden Cala Falco är en riktig pärla om man söker både skugga och lugn och ro. I Palmanova breder underbar sand ut sig över de tre stora och breda stränderna och alltid finns närheten till restauranger, butiker och hotell. Här finns plats för både strand- och vattenlekar för hela familjen.
Magalug, strand, sydväst Mallorca

Comments are closed.