Yoga på Mallorca

Yoga på Mallorca.

Yoga är en mångtusenårig indisk lära som idag har flera miljoner utövare jorden runt. Yoga betyder fritt översatt ”att förena och skapa helhet” och dess livsfilosofi bygger på att balansera det mänskliga sinnet.

Att yoga idag är en mycket populär utövningsform, kanske kan bero på den hektiska vardag som vi många lever i. Yoga kan ge dig en mer hälsosam livsstil och öka medvetenheten i ditt liv. Yoga passar alla människor, oavsett ålder och det finns olika typer av yoga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har praktiserat yoga i många år, det finns något för alla.

Mallorca har det perfekta klimatet och en mångfald av ställen perfekta för yogautövning, vilket bidrar till att det är väldigt populärt med yoga på Mallorca. Det finns också ett flertal researranggörer som specialicerat sig på yoga resor till Mallorca. Många kombinerar också yoga med andra aktiviter, som vandring & yoga eller klättring & yoga.

På Mallorca finns ett flertal erfarna yoga instruktörer, som alla har för avsikt att sprida läran om yoga i dess olika former. Vart du än befinner dig i livet kan yoga hjälpa dig att finna styrka själsligt och mentalt. Den kan få kroppen att bli stark och leva upp till sin fullaste potential. Yoga instruktören fokuserar på individen, fungerar som ett stöd och kan guida dig till en djupare upplevelse. Många kombinerar också yoga med dans, teater och musik och vissa erbjuder yoga klasser på stränderna.

Vill du utöva yoga på Mallorca med professionella instruktörer?


Logo Earth Yoga

Earth Yoga

Earth Yoga heter en av Mallorcas största och mest populära yoga rörelser. Earth Yoga har två yoga center, ett ligger i området Santa Catalina i Palma, och det andra i Sporting Tennis Club komplexet i det exklusiva området Portals.

Earth Yoga grundades av två kreativa yogis och har lockat elever ifrån hela världen sedan de öppnade sina dörrar 2009. På Earth Yoga finns klasser främst i en dynamisk typ av yoga som kalla Vinyasa Flow, men det håller även klasser i Yin yoga, Hatha Yoga och Kundalini yoga.

Alla lärare på Earth Yoga har minst 300 timmars utbilning och brinner för sitt yrke. Här lär de ut ifrån hjärtat med en stark betoning på och respekt för den enskilda eleven.

Earth Yoga har öppet nästan 365 dagar per år och erbjuder dagliga yogaklasser morgon, lunch och kväll. Alla klasser är öppna, så du kan komma förbi oanmäld 10 minuter innan klassen ska börja och logga in i receptionen.

Målet på Earth Yoga är att undervisa och sprida glädje, stillhet och läkning genom yoga.

Hemsida: www.earthyoga.es/
Kontakt: info@earthyoga.es
Tel. +34 971 91 88 40
SANTA CATALINA:
Adress: 34 Carrier Despuig, Santa Catalina, Palma de Mallorca
Schema: http://earthyoga.es/catalina.html
PORTALS:
Adress: Portals – Ctra C.D. Bl Ctra Andratx, 07181
Schema: http://earthyoga.es/portals.html