Taxi eller buss transfer på Mallorca

Mallorca är en liten ö med stora möjligheter. Att ta sig från den ena sidan av ön till den andra, till exempel från Palma till Alcudia tar endast 40 minuter med bil. Men ön har också många små slingriga vägar, som det tar timmar att ta sig fram på, beroende på vart just ditt hotell är beläget.

Låt inte dyrbar tid och energi gå till de långa köerna för taxibilar vid ankomsten till Palma. Njut istället av en exklusiv privat transfer från flygplatsen till ditt hotell med en luftkonditionerad bus. Det finns såklart flera taxi- och bussföretag på Mallorca som kan hjälpa dig att förboka transport för din mindre eller större grupp. Du kan boka busstransfer mellan flygplats och hotell, till stadens centrum, eller för en sightseeing eller utflykt.

Kommer du till Mallorca i samlad trupp, kanske flera familjer, med företaget eller med kompisgänget, hur tar ni er då på bästa sättet till ert hotell? För att slippa fundera på detta vid ankomst och för att snabbt och smidigt komma iväg från flygplatsen, så rekommenderar vi att ni i förväg bokar en privat transferbuss för hela gruppen.

Under sommarmånaderna är Mallorcas flygplats en av de mest besökta i Europa, men det är relativt lätt att hitta vart man ska. När du ankommer till Mallorcas flygplats följer du skyltarna för väskutlämning, och efter att du hämtat din väska på rullbandet tar du dig ut till ankomsthallen. I mitten på hallen finns en informationsdisk som kallas ”meetingpoint”. Här samlas de flesta chaufförerna med sina skyltar för att möta upp sina kunder. Om du bokat en buss för ditt sällskap står den parkerad precis utanför terminalen.