Tandläkare på Mallorca

Det finns ett flertal tandläkare på Mallorca, och många pratar förutom spanska även engelska, tyska, franska och ett fåtal är även skandinavisktalande.

Du kan få hjälp med både allmän och avancerad tandvård för vuxna och barn. Barn som är skrivna på Mallorca och har föräldrar som tillhör det allmänna systemet ingår från 6 års ålder i ett tandvårdsprogram som heter PADI. Du måste som förälder själv ta kontakt med någon av klinikerna i programmet för att boka tid för ditt barn.

Prissättningen på de olika tandläkarmottagningarna kan vara olika, så det kan vara bra att jämföra lite innan man bestämmer sig. Men det är generellt väldigt prisvärt att gå till tandläkaren på Mallorca om man jämför med Sverige. På många tandläkarmottagnigar kan man även få hjälp med finansiella lösningar för större arbeten.

Vi rekommenderar Clinica Mar Dental, den bästa skandinavisktalande tandläkaren på Mallorca:


Clinica mar dental2

Clinica Mar Dental

Det kan vara skönt att kunna prata svenska när man besöker tandläkaren, även fast man är på Mallorca. Clinica Mar Dental är en modern tandläkarpraktik som ligger i Can Pastilla, vid Playa de Palma, nära flygplatsen.

Klinikens primära utövare är danska Dr. Lone Snedker, som förutom danska talar engelska, tyska, spanska och franska. Dr. Snedker är utbildad i Skandinavien, och har mer än 20 års erfarenhet som praktiserande tandläkare i Danmark, Frankrike och Spanien.

Dr. Snedker och hennes team använder sig av den senaste tekniken och mest beprövade metoderna, för att säkerställa att patienten får vård av högsta kvalitet.

På Clinica del Mar är personalen ärliga och realistiska, och kommer inte att föreslå lösningar som du inte behöver. Patientens behov sätts i första hand och behandlingarna kan anpassas efter den individuella patients önskemål.

Du är alltid välkommen att ringa till Clinica Mar Dental för mer information. Eller kom förbi, så berättar de mer!

Hemsida: www.clinicamardental.com
Kontakt: clinicamardentalmallorca@gmail.com
Telefon: +34 971 268 390
Adress: C/ Llaüt 3, 07610 Playa de Palma
Telefontid:
Måndag, tisdag och torsdag, kl. 09:00–13:00 och kl. 15:00–19:00
Onsdag kl. 15:00–19:00
Fredag kl. 09:00–14:00