Skönhetssalonger, Mallorca, Bröllop, Manikyr, Pedikyr
Vacker manikyr och pedikyr för somriga dagar.

Skönhetssalonger på Mallorca.

Mallorca är en liten ö, men här finns ett stort utbud av professionella och nytänkande skönhetsexperter. Det finns många skönhetssalonger i Palma och runt om på ön, speciellt i de större städerna och på flera Spa hotell.

Många salonger har engelsktalande personal och det finns även salonger med svensktalande personal. Priserna ligger generellt något under de svenska, men det går att hitta skönhetssalonger i alla prisklasser.

Det finns nagelsalonger på Mallorca med tekniker som arbetar med de nyaste designerna i både gel och shellack naglar. Färska upp dina naturliga naglar med manikyr och lack eller satsa på vackra nagelförlängningar. Vissa salonger har både frisörer och nageltekniker, och erbjuder många olika typer av behandlingar. Förutom hår och naglar kan man på flera salonger även göra spray tans, sminkningar, vaxning, ögonfransförlängning och färgning, och på vissa även tandblekning.

Om du ska gifta dig på Mallorca så finns det skönhetssalonger som är specialiserade på just bröllop, och som kan ta hand om sminkningen och frisyren på din stora dag. Läs mer om Bröllop här!

Vi kan varmt rekommendera att starta semestern med en helkropps peeling, manikyr eller pedikyr!

Vi kommer inom kort att presentera några salonger som vi rekommenderar. Håll utkik!