Platser för bröllop och event på Mallorca

Letar du efter en unik destination att förverkliga ditt drömbröllop? Mallorca är en fantastiskt vacker ö inramad av medelhavet och Tramuntana bergen. Med över 300 soldagar per år, så vågar vi nästan lova att ni prickar in en härlig dag för ert bröllop.

Mallorca är en populär bröllops destination och många svenskar gifter sig på Mallorca varje år. Svenska kyrkan viger ca 190 par om året och normalt sker vigseln i kyrkan i Palma de Mallorca. Det finns också möjlighet att vigas utomhus vid den lilla båthamnen utanför kyrkan eller i Alcanada, Alcudia på norra Mallorca. Om det önskas vigsel på andra platser än dessa, bestäms detta i samråd med Svenska kyrkan på Mallorca. Många svenskar väljer också att gifta sig i Sverige och utföra cermonin och ha festen på Mallorca.

Mallorcas har ett underbart naturlandskap, med havet, vikarna, bergen och de pittoreska bylanskapen som ger ditt bröllop en magisk inramning. Förutom att gifta sig på en strand, finns möjligheten att hålla cermonin på toppen av ett berg, i en rustik finca, i en bergsby, på en båt eller i den magnifika katedralen i Palma.

När det kommer till platser / venues för att hålla i bröllopsfesten, erbjuder Mallorca en mängd olika spännande och annorlunda alternativ. Det finns allt ifrån rustika Mallorquinska restauranger med lummiga innergårdar, till lyxiga beachklubbar. Många väljer också att hyra en avskilt belägen finca eller villa, så att festen kan fortsätta långt in på småtimmarna utan att störa.

Mallorca kommer att ge dig och din blivande ett bröllop som ni kommer att minnas under en livstid!

Tips på platser / venues för ditt bröllop eller annat stort eller litet event på Mallorca:


Boutique Hotel Cas Xorc

Inbäddad bland blomstrande apelsinträdgårdar och gamla olivlundar i Tramuntana bergen, ligger en vacker gammal oljekvarn som år 2000, omvandlades till Boutique Hotel & Restaurant Cas Xorc.

Hotell Cas Xorc ligger på nordöstra Mallorca mellan de pittoreska byarna Soller och Deia. Hotellet består av 15 rum, alla individuellt inredda för bästa bekvämlighet. Det finns också möjlighet till mer avskildhet i ett av hotellets “Garden Cottages”. Tillbringa en solig dag vid hotellets magnifika infinity pool, som ser ut att rinna över kanten och ner i dalen nedanför. Hotellet har även en tillhörande jacuzzi och allt är omgivet av en lummig trädgård.

Cas Xorc är även en perfekt plats för mindre grupper. Hotellet hjälper gärna till med att skräddarsy olika typer av små eller stora event som middagar, fester och bröllop.

Till strand: 8km (Port de Soller)
Till centrum: 7km (Soller)
Till flygplats: 36km (PMI)

Hemsida: www.casxorc.com
Kontakt: stay@casxorc.com
Adress: Carretera de Deia 56.1km, 07100 Soller
Telefon: +34 971 638 280