Konferens på Mallorca

Mallorca har med sitt intensivt turkosblåa hav, gyllene sandstränder och vackra bergsbyar, gjort Mallorca till en av Medelhavets mest attraktiva platser för grupper och företag att förlägga sina kickoffer och konferenser. På Mallorca finns också Spaniens tredje största flygplats, vilket visar på öns popularitet.

Solen skiner ca 300 dagar om året på Mallorca och sommarvärmen sträcker sig från maj till och med oktober. Det härliga klimatet ger dig möjlighet att njuta av solen året runt. Men Mallorca är inte bara en sol och bad destination. Den ”lilla storstaden” Palma och öns skiftande miljöer och möjligheter till aktiviteter, har gjort denna ö mycket populär bland alla typer av grupper.

Alla årets månader har sina höjdpunkter och du kan med fördel resa till Mallorca året runt oavsett om du söker lugnet, aktiviteter eller storstadspulsen. För att nämna några; Mallorca har en kustlinje på 55 mil, med mer än 200 stränder. Makalösa bergsvägar för cykling och vandring i Tramuntanabergen. Pitteroreska bergsbyarna, med anrik historia. Det är en speciell känsla att se mandelträden blomma i januari och februari. Sen finns naturligtvis golfen året runt och storstaden Palma med sina mysiga restauranger och barer. Som grupp och företag bör du dock undvika den värsta turistsäsongen i juni-augusti, då ön är uppbokad av sommargäster och priserna ligger högt.

Det finns bra möjligheter för att konferera på Mallorca. Allt från privata villkor, högklassiga konferenshotell och nyrenoverade stadshotell med havsutsikt. Det finns alternativ för er som vill ha nära till shopping och restauranger, för er som vill ha gångavstånd till stranden, eller för er som vill ha nära till golfbanan.

Njut av god mat, underbara viner, storslagen natur, nöjen, stränder, små charmiga badvikar och ypperlig golf. På Mallorca finns obegränsat med möjligheter att sy ihop en riktigt bra konferens!