Fotografer på Mallorca

Det sägs att ljuset på Mallorca är något speciellt, tillsammans med det turkosa havet, de vita sandstränderna och de branta Tramuntana bergen, finns det stora möjligheter att fånga något speciellt i dina bilder.

För dig som kommit till ön för en familjesemester, för att fira ett event, på resa med företaget eller kanske för ett bröllop, så rekommenderar vi att ni ni anlitar en bra fotograf som kan föreviga detta tillfälle och bevara alla härliga minnen.

För dig som bor på Mallorca kan vi rekommendera en familje session för att få bra bilder tillsammans med din man/fru och dina barn. Eller varför inte passa på under högtiderna att föreviga familjeträffen.

Det är alltid kul att ha bra bilder som du kan presentera dig själv med. Kanske som egen företagare, jobbsökande, eller för din webbsida. Ingen gör detta bättre än en professionell fotograf.

Det finns många bra fotografer på Mallorca, en del med lång erfarenhet av att fotografera bröllop och events. Du kan lita på att en professionell fotograf tar fram dina bästa sidor, fångar ögonblicken och ger dig livslånga minnen.

Vill du anlita en fotograf på Mallorca för ditt Bröllop eller önskar du en foto session med din familj?


Sakura Studio

Mallorcaguide.se rekommenderar: SAKURA STUDIO

Född Susanne Mariko Sakura Dalnäs men de flesta kallar henne Marisa. Marisa bor sedan många år tillbaks på Mallorca och pratar svenska, spanska, engelska och japanska. Hennes talang som fotograf har hon ärvt av sina konstnärliga föräldrar.

Marisa brinner för fotografering och har gjort det så länge hon kan minnas. Hennes utbildning och talang lyser igenom i fotografierna. Att fotografera människor är verkligen något speciellt tycker Marisa. Att fånga ögonblicket och historien i bilden med all dess skönhet, dramatik och detaljrikedom. Att fånga livet.

Marisa är mycket noggrann i sitt arbete och har lång och bred erfarenhet inom fotorafering.

Hemsida: www.sakurastudio.es
Kontakt: marisakura@hotmail.com
Tel. +34 605 985 644 (SPANIEN) eller +46 736 290636 (SVERIGE)