Företagsresor och gruppevent på Mallorca

Mallorca är en fantastisk plats att förlägga företags- och gruppresor till, och är mycket populärt tack vara det stora utbudet av aktiviteter som finns på ön. Oberoende av gruppens storlek och budget, så finns det boenden, aktiviteter och restauranger som passar för alla.

På Mallorca finns väl etablerade eventföretag med flera års erfarenhet av grupp-, företags- och konferensresor, som kan ta hand om ditt event från början till slut. Din grupp kan få hjälp att skräddarsy ett helt program efter just era önskemål, eller bara boka enstaka arrangemang.

Rekommenderade grupp- och företagsaktiviteter på Mallorca är till exempel att vandra eller cykla i de vackra Tramuntanabergen, besöka en eller flera vingårdar med guidad tur och vinprovning, ta en kurs i spansk matlagning, jeepsafari, katamarantur med BBQ, beachvolleyboll på stranden, middag på aquariet med hajarna, äventyrsbanor i trädtopparna, luftballong, canyoing, caving eller klipp-hoppning.

De flesta grupperna väljer att förlägga sin resa till Mallorca på våren eller hösten. Då är vädret fortfarande varmt och soligt, vilket passar utmärkt för att genomföra utomhusaktiviteter och utflykter. I april-maj och i början på oktober sjunker också priserna och tillgängligheten på hotellen ökar.

På Mallorca finns alla möjligheter att göra din företagsevent till en succe!