Catering & privat kock på Mallorca

Mallorca är känd för sin matkultur och det finns många bra restauranger och cateringföretag på ön. Flertalet har specialicerat sig på att anordna företags- och grupparrangemang, som bröllop och andra högtidliga fester.

För det första kan de hjälpa dig att finna en bra plats för ditt event. Det finns många mysiga restauranger och fincor på ön som man kan hyra. För att ditt event skall bli så bra som möjligt får du hjälp att bygga upp ett arrangemang utifrån dina önskemål om möblering, belysning och utsmyckning. Många företag kan hjälpa dig att hyra möbler, porslin och allt annat som du kan tänkas behöva.

När det kommer till maten så kan du lita på att experterna vet vad som fungerar och de kan ge dig råd om vad som passar för just ditt event. Du kan välja mellan en rad olika typer av upplägg, som buffet, 3 rätters, eller liknande. Du väljer vilken mat du önskar att bjuda dina gäster på och låter sedan experterna jobba fram en bra och passande meny.

För att det skall flyta på smidigt under kvällen finns det personal som ser till att alla har något i sitt glas, och att maten kommer ut vid rätt tillfälle.

För mindre grupper eller enstaka personer finns det också möjlighet att hyra sin egen kock. Det finns många duktiga privata kockar på Mallorca som man kan hyra in för några timmar eller en heldag, kanske för en speciell lunch eller en middagsbjudning.