Bröllop, Mallorca, vigsel, bröllopsfest, finca, strandbröllop
Vackert strandbröllop på Mallorca.

Bröllop på Mallorca.

Om du letar efter en unik destination att förverkliga ditt drömbröllop, tycker vi att du skall titta lite närmare på Mallorca. Mallorca är en fantastiskt vacker ö inramad av medelhavet och Tramuntana bergen. Med över 300 soldagar per år, så vågar vi nästan lova att ni prickar in en härlig dag för ert bröllop.

Mallorca är känt för att vara en populär bröllops destination och väldigt många svenskar gifter sig på Mallorca varje år. Svenska kyrkan på Mallorca viger ca 190 par om året och många svenskar väljer även att gifta sig i Sverige och utföra cermonin och ha festen på Mallorca.

Mallorcas fantastiska naturlandskap, havet, vikarna, bergen och de pittoreska bylanskapet ger ditt bröllop en magisk inramning. Förutom att gifta sig på en strand, finns möjligheten att hålla cermonin på toppen av ett berg, i en rustik finca i en bergsby, på en båt, eller i den magnifika katedralen i Palma.

För den stora festen, så finns det ett brett urval av hotell, restauranger, caféer och beach klubbar på Mallorca. Många väljer också att hyra en avskilt belägen finca eller villa, så kan festen kan fortsätta långt in på småtimmarna utan att störa.

Varje brud behöver en erfaren bröllops koordinator som följer med under hela processen, speciellt när allt skall ske i ett annat land. Det finns flera företag på Mallorca som har lång erfarenhet av och som specialicerat sig på att arrangera bröllop. Dessa företag skräddarsyr unika lösningar för varje brudpar och kan arrangera allt ifrån transfer, catering, fotografering, hår & make-up, till hela bröllopsprogram från början till slut. Även dagarna före och efter bröllopet, utflykter och roliga aktiviteter kan bokas i förväg.

Mallorca kommer att ge dig och din blivande ett bröllop som ni kommer att minnas under en livstid!