Booking.com
Booking.com
Booking.com

S’Hort de Cas Missèr

Föreställ dig en plats för fullkomlig avkoppling, där du kan tillåta dig att njuta, där traditionerna hålls levande och där man kan komma i kontakt med naturen.

S’Hort de Cas Missèr är ett mer än 300 år gammalt lanthus som ligger i Selva i hjärat av Mallorca. Det ursprungliga huset var en fruktträdgård som levererade en mängd olika frukter och grönsaker till hela byn Selva. Dessutom var byggnad en plats där olivolja producerades och i den nuvarande matsalen finns fortfarande kvarnens ursprungliga stenar kvar.

Huset renoverades och öppnades 2010 till det charmiga boutique hotell som finns idag, med 8 fullt utrustade rum inredda i traditionell Mallorkiskt stil och med en magisk utsikt som man kan förvänta sig av det perfekta läget vid bergskedjan Serra de Tramuntana. Hotellet erbjuder även gratis WiFi och parkering.

Släpp lös dina sinnen, ta en promenad i trädgåren och lyssna till porlet från vattendammen, andas in den varma aromen av gårdens oliv-, mandel-, apelsin- och citronträd. Eller bara chilla i trädgården med ett glas vin och ta ett dopp i hotellets stora saltvatten-pool.

På S’Hort de Cas Misser får man uppleva det verkliga och autentiska Mallorca. Gården odlar frukt, grönsaker och gör olja som ingår i hotellets matlagning. Gästerna får möjlighet att smaka på sylt och olja, framtagna enligt traditionella recept som överförts från generation till generation i flera år. Produkterna som inte görs direkt på gården tillhandahålls av speciellt utvalda lokala producenter, som gör exempelvis bröd, kött och sobrasada allt efter förfädernas bearbetningsprocesser.

Till strand: ca 35 km (Alcudia)
Till centrum: 2 km (Selva)
Till flygplats: 42 km (PMI)

Hemsida: www.hortdecasmisser.com
Kontakt: info@hortdecasmisser.com
Adress: Camí de Diumenges 2, 07313 Selva
Telefon: +34 971 873 872