Stay Catalina är ett 4 stjärnigt hotell som ligger på en lugn gata i det mysiga området Santa Catalina. Det nyrenoverade lägenhetshotellet har nogrant designats av ägarna som är boende på ön sedan många år.

Alla lägenheter och gemensamma utrymmen är luftkonditionerade på sommaren eller värms upp på vintern med centralvärme. Tvättstugan är tillgänglig för gäster i de mindre lägenheter som är utan egen tvättmaskin.

Rummen är isolerade, det finns tillgång till hiss till alla lägenheter och dörrarna har moderna, kortbaserade öppningssystem. Alla sovrum vetter mot baksidan av byggnaden för att garantera en god natts sömn. Produkterna i badrummen är aloe vera baserade med organiska extrakt. Badrockar, extra handdukar och kuddar av varierande hårdhet finns tillgängligt för alla.

Hotellet lägger stor vikt vid att få sina gäster att känna lugn och ro. Tid för städning bestäms därför i förväg tillsammans med gästen. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet och alla rum har en gratis iPhone, så att hotellet ska kunna hålla kontakten med sina gäster var de än är.

Frukostkorgar finns att njuta av i hotellets matsal eller kan levereras till din lägenhet vid den tidpunkt du väljer.

Hotellet har även ett cykelrum där du kan förvara din hyrcykel eller så kan du använda Stay Catalinas cyklar.

Som ett privatägt familjehotell kan du förvänta dig en varm, vänlig och personlig service. Hotellet erbjuder olika prisnivåer och service för att passa just dina behov, liksom lägre priser för längre vistelser under vintermånaderna.

Till strand: 3,5 km
Till centrum: 1,5 km (Palma)
Till flygplats: 11 km (PMI)

Hemsida: http://www.staycatalina.com/
Adress: Carrer de Bayarte 14, Santa Catalina, Palma
Telefon: +34 601 18 28 81