Hotell Reads Mallorca

Hotell Reads är ett privatägt, unikt lyxhotell med bara 23 rum (15 sviter och 8 dubbelrum), och erbjuder ett modernt Spa och en restaurang som är öppen för lunch och middag alla dagar i veckan. Hotellet accepterar endast gäster över 12 år.

Hotellet kombinerar den historiska atmosfären av ett 1500-tals stenhus med de flesta moderna bekvämligheter. Varje rum är individuellt utformade och inredda och alla ger utsikt över trädgården eller den omgivande landsbygden. Badrummen har dubbla handfat och full storlek badrum med dusch.

Hotellet är beläget på landsbygden vid foten av bergen Tramuntana. Det är omgivet av 20.000m2 av anlagda trädgårdar och en egen vingård, men det är bara 15 minuter med bil eller 20 minuter med tåg från staden Palma.

På hotellet finns 24-timmars reception, restaurang, Cocktail Bar, 3 terrasser för uteservering, privata salonger, boutique, 200m2 utomhuspool, tennisbana, Wi-Fi och bra konferens- och mötesfaciliteter.

På hotellet finns även ett fantastiskt Vespasian Spa på 650m2 med en 100m2 hydromassage pool, Jacuzzi, isrum, ångbad, bastu, fem upplevelseduschar, 3 behandlingsrum, VIP behandling rum, gym, två avkopplingsrum och omklädningsrum med skåp och duschar.

Hotellet är också en mycket bra utgångspunkt för cyklister och de har under de senaste åren utvecklat denna aspkten på hotellet. Detta har resulterat i att fler cyklister, allt från proffs till amatörcyklister väljer att bo på detta hotell. Om du inte vill ta med din egen cykel kan hotellet hyra ut cyklar.

Till strand: 20 km
Till centrum: 2 km (Santa Maria del Cami)
Till flygplats: 20 km (PMI)

Hemsida: http://www.readshotel.com/hotel-overview.html
Adress: Ctra. De Alaro, 07320 Santa Maria
Telefon: +34 971 14 02 61