Hotel Pleta de Mar

Naturnära lyx

Det helt nya 5-stjärniga hotellet Pleta de Mar ligger i Canyamel på Mallorcas norra kust. Denna lyxiga semesteranläggning är helt omgiven av natur och har utsikt över havet. Det finns en rad faciliteter; spektakulära sviter, en exklusiv grillrestaurang, 2 infinity pooler, ett Spa, uppvärmd utomhuspool, bastu och en privat strand.

Arkitekturen i denna helt nya fastigheten kännetecknas av elegans, och en perfekt integration av dess omgivning och praktfulla interiörer. En plats dedikerad för avkoppling, känn naturens tystnad och lukten av medelhavsskogens tallar och vilda olivträd. Vandra, andas långsamt, njut av stundens ögonblick.

Helt enkelt utsökt

Restaurang Foc Asador de Mar serverar det bästa från den traditionella matkulturen över öppen eld. Himmelska kött- och fiskrätter från regionen i en exklusiv miljö omgiven av naturen.

Pleta de Mar är ett hotell för dig som önskar att njuta av sol, landskap, lugn och ro. Utgångsläget är också perfekt för golf, cykling, tennis, ridning eller vandring. Det finns 4 golfbanor på mindre än 8km avstånd; Canyamel Golf, Pula Golf, Golf de Capdepera och Golf de Costa de los Pinos. För den som önskar att upptäcka Mallorcas kust kan hotellet erbjuda detta exklusivt ombord yacht Chriscraft 25.

Till strand: 2 km (Playa de Canyamel)
Till centrum: 2 km (Canyamel)
Till flygplats: 73 km (PMI)

Hemsida: www.pletademar.com
Kontakt: info@pletademar.com
Adress:  Via de les Cales, s/n 07580 Canyamel, Capdepera
Telefon:  +34 871 51 53 40