Hotel Convent de la Missió

En unik plats

Det gamla ”Convent de la Missio”, byggdes under 1600-talet för att utbilda missionärer och är beläget bland smala gator och innergårdar i gamla stan i Palma. Efter renovering är byggnaden idag ett exklusivt hotell, en unik plats där skönhet och serenhet skapar lugn och harmoni.

Hotel Convent de la Missió har ett Wellness center med bastu, inomhuspool och relaxrum
med vatten sängar, en perfekt plats för avkoppling. På den övre terrassen finns ett utrymme med hängmattor, pool och ett litet gym.

Michelin Restaurang Marc Fosh & Art Bar

I hotellets restaurang Marc Fosh, som har en Michelin-stjärna sedan 2015, presenterar den kända kocken Marc Fosh en utsökt och aptitretande meny baserad på Medelhavsrecept full av originalitet och kreativitet. Idealiskt för matälskare som vill avnjuta en utsökt meny på en unik och enastående plats.

Tidigare klostrets matsal, idag är det ett mycket speciellt multifunktionellt utrymme: en utställningshall och bar, där man kan upptäcka konst och avnjuta en god drink eller cocktail. På Art Bar finns arbeten av samtida konstnärer från flera discipliner som fotografering, målning, keramik och skulptur.

Till strand: 2 km (Palma)
Till centrum: 0 km (Palma)
Till flygplats: 15 km (PMI)

Hemsida: www.conventdelamissio.com
Kontakt: hotel@conventdelamissio.com
Adress:  Carrer de la Missió 7A, 07033 Palma de Mallorca
Telefon:  +34 971 227 347