Hotel Cala d´Or

Ett mycket vackert hotell, perfekt beläget i en lugn vik nära strand och centrum i Cala d’Or. Från rummets balkong har du fantastisk utsikt över havet eller trädgården. Hotellet har en mycket intressant historia som går tillbaka till år 1932. Hotel Cala d’Or var nämligen ett militärt högkvarter under det spanska inbördeskriget och hyste soldater som tjänstgjorde vid det gamla arabiska fortet.

På Hotel Cala d’Or kan man tillbringa dagarna i solskenet, svalka sig med ett dopp i poolen eller ta en siesta. Bara några trappsteg bort, så kommer man ner till det klarblåa Medelhavet och en vit sandstrand. På hotellet finns också ett gym, en bastun och en bubbelpool.

Villa Cala d’Or

Belägen endast 50 meter från stranden ligger Villa Cala d’Or, byggd i klassisk Cala d’Or-stil. Villan har 6 stora sovrum med badrum och terrass eller balkong, ett av dem är en juniorsvit. Det finns ett stort vardagsrum med satellit-TV, ett kök och en matsal, samt en swimmingpool. Gästerna på Villa Cala d’Or kan dra nytta av vissa tjänster på Hotel Cala d’Or till fördelaktiga priser, exempelvis frukostbuffet, middag, skönhetsbehandlingar, massage med mera.

Restaurang Eco Beach

Precis nedanför Hotel Cala d’Or ligger restaurangen Eco Beach med sin terrass vid stranden och en härlig panoramautsikt ut över viken och havet. Det är en BBQ restaurang som bland annat erbjuder sina gäster vedeldade grill-rätter. På kvällen kan du gå till baren för att dricka läckra cocktails och träffa de andra gästerna på hotellet.

Live musik

Förutom det oslagbara läge vid havet, så erbjuder Hotel Cala d’Or sina besökare live musik nästan varje kväll mellan 21.00 till 00.00, med ett noggrant urval av Jazz, Blues och Latinrytmer.

Bröllop & Event

Hotel Cala d’Or kan erbjuda den perfekta tillställningen på sin terrass vid stranden för ditt bröllop eller privata fest. Hotellet har bröllops- och evenemangsplanerare som hjälper dig steg för steg att planera din fest, från platsen för ceremonin till blommor, dekoration och musik.

Till badvik: 50 meter (Cala d’Or)
Till centrum: 300 (Cala d’Or)
Till flygplats: 60 km (PMI)

Hemsida: www.hotelcalador.com
Kontakt: reservas@hotelcalador.com
Adress: Avda. de Bélgica, 49. CP 07660 Cala d’Or
Telefon: +34 971 657 249