Det lyxiga hotellet Son Net invigdes 1998. Men dess historiska byggnad har anor från 1600-talet och är idag efter kärleksfull renovering ett av Mallorcas finaste boutique hotell. Hotellet är beläget i Tramuntana bergen, ca 20 minuter bilväg från Palma.

Hotellet har 24h reception, restauranger, barer, utomhuspool med panoramautsikt, gym, parkering, trådlöst internet, Spa, hiss och lokaler för konferens. Hotellets 2 restauranger; ”Oleum” inne i huvudbyggnaden och ”El Gazebo” för utomhus sommarlunch erbjuder gourmetmat. Restaurangerna använder säsongens färska lokala ingredienser för att skapa menyer av klassisk medelhavsmat med Mallorqin touch. Cocktails och fina viner kan avnjutas på ”Bar Son Net” och ”Mirador bar” som ligger bredvid poolen.

Hotellet erbjuder 31 lyxiga rum och Suiter utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, värdeskåp, badrum, minibar, hårtork och terrass. ”Deluxe Pool” rum har privat trädgård och utomhus jacuzzi, och även tillgång till en pool som är exklusivt för denna rumskategori.

Till centrum: 1,5 km (Puigpunyent)
Till flygplats: 27 km (PMI)

Hemsida: http://www.sonnet.es/the-hotel.html
Adress: C / Castillo de Sonnet s / n, 07194 Puigpunyent
Telefon: +34 971 147 000