Fontsanta Hotel

Avkoppling vid naturstrand

Fontsanta är ett 5-stjärnigt hotell beläget endast 3km från den idylliska natur-stranden Es Trenc på södra Mallorca. Hotellet har 37 mysiga och rymliga rum, de flesta med privata terrasser och fantastisk utsikt över landsbygden och Es Trenc. Alla rum har den senaste tekniken som gör att hotellets gäster kan uppleva maximal komfort.

Hotellet kombinerar traditionell och modern design, hårda trägolv och ljusa färger uppmuntrar till avslappning och till att förlänga de underbara känslorna som det termiska Spa skapat. Harmoni och välbefinnande är utgångspunkten för din vistelse.

Vattnet är hemligheten

Hotellets termiska Spa har ett brett urval av de bästa behandlingarna och hälso programmen. Vattnet på Fontsanta Thermal Spa skiljer sig från alla andra Spa i Balearerna, då det är det enda termiska vattnet med underjordiskt ursprung på öarna. Vattnet presenterar en hög nivå av mineraler som skulle vara nästan omöjliga att reproducera artificiellt.

På Fontsanta Hotel drivs restaurangen av kocken Celia Martin-Nieto Seldas. Upptäck hälsosamma, utsökta gastronomiska innovationer med ingredienser från färskvaru-marknaderna, samtidigt som ni njuter av hotellets lugna interiörer, privata utrymmen och terrasser.

Till strand: 3.5 km (Es Trenc)
Till centrum: 5 km (Colonia de Sant Jordi)
Till flygplats: 43 km (PMI)

Hemsida: www.fontsantahotel.com
Kontakt: info@fontsantahotel.com
Adress:  Carretera Campos, Colonia de Sant Jordi km 8.2, 07630 Campos
Telefon:  +34 971 655 016