Finca Can Salas

Finca Can Salas (även kallat Sa Cova) är ett rustikt hus beläget på västra Mallorca i ett förtollande landskap vid den vilda, klippiga kusten, med olivlundar och vinrankor. Njut av att sitta på terrassen, titta ut över havet och se vågorna rulla in. Samlas runt det stora träbordet och njuta av en middag med råvaror från den lokala marknaden. Sola och bada i poolen, eller ta en kort promenad ner till kusten för ett privat dopp från klipporna. Njut av lugnet, avskildheten och naturen!

Huset

Huset hyrs ut privat till familjer och grupper, har alla bekvämligheter och rymmer upp till 14 vuxna. Det finns sex rustika sovrum med härligt mönstrade golvplattor och charmiga fönsterluckor. De flesta sovrummen har ett tillhörande badrum, nyligen renoverade, i klassisk stil för att upprätthålla husets karaktär. Totalt finns fyra kompletta badrum samt två toaletter.

Rustikt kök & enormt matbord

Det rustika köket med en vedspis och en stor diskho i sten, är hustes hjärta. Köket är fullt utrustat och här finns all tänkbar utrustning för att kunna laga mat för många personer. Husets matsal är dekorerad i typisk Mallorquinsk stil med träpaner och med ett enormt bord för att alla skall kunna sitta bekvämt.

Vardagsrum & vinterträdgård

Det finns ett stort vardagsrum med en vedspis och dekorativa golvplattor. En bra plats att koppla av på kvällarna eller för att komma undan och ta en siesta heta sommardagar. Ett spännande element i huset är vinterträdgården. En öppen och grön plats, där trapporna leder upp till husets andra våning.

Pool & terrass

Den centrala punkten i huset är terrassen med den vita stolmuren. Härifrån ser man ut över havet och bergen, en magisk vy som det är svårt att få nog av. Poolen svalkar skönt heta sommardagar och omges av solstolar. På terrassen finns även en gasolgrill och det är en perfekt plats att duka upp för frukost eller middag.

Gruppresor & företagsevent

Mallorca är en perfekt plats för grupp- och retreat resor, mycket tack vare ett bra klimat året runt och det stora ubudet av aktiviteter som finns på ön. Bäst är att förlägga sin resa på våren eller hösten, då det inte finns lika mycket turister och priserna ligger lägre. Våren på Mallorca bjuder ofta på härligt väder och på hösten är det fortfarande varmt i havet och luften.

Förslag på grupp- och företagsaktiviteter på Mallorca är till exempel att vandra eller cykla i den vackra bergskedjan Serra de Tramuntana, besöka vingårdar, ta en kurs i spansk matlagning, jeepsafari, äventyrsbanor i trädtopparna, luftballong eller caving. Njut av en aktiv semester och upptäcka Mallorcas fantastiska natur.

För att boka huset Can Salas, ta kontakt med ägarna Marc & Kristin:

Hemsida: www.fincacansalas.com
Kontakt: fincacansalas@gmail.com
Adress:
S’ hort de sa cova (Port des Canonge), 07190 Valldemossa
Telefon:
+34 673 19 31 45

Till kusten: 5 minutes walk
Till badvik: 20 minutes walk (Playa Port des Canonge & Platja de s’Hort de Sa Cova)
Till centrum: 7 km (Esporles)
Till flygplats: 33 km (PMI)