Cases de Son Barbassa – Finca Hotel & Restaurant

Son Barbassa är ett agrotourism hotell som ligger några kilometer ifrån Capdepera, nära de vackra vikarna Cala Mesquida, Cala Agulla och Cala Ratjada. Gården består av ett stort område på 125 000 m2 med en härlig blanding av mandelträd, olivträd och johannesbrödträd.

Husets gamla torn och kök är utrustade med bekväma soffor där man kan koppla av. Frukost och middag kan serveras utomhus på gårdens terrasser, som är omgivna av vilda rosträd och doften av lavendel, eller i den lilla inomhus matsalen. Från poolen som ligger på en höjd kan man njuta av en magisk panoramautsikt över gården och landskapet.

Rummen

Son Barbassa kombinerar den klassiska landsbygds stilen med moderna tendenser. Hotellet har totalt 20 rum med hög standard och var och en av dem sin egen personlighet. Det finns rum med panorama balkonger, 4 junior sviter, 2 sviter, samt familjerum där två dubbelrum ansluter till varandra.

Son Barbassa Spa & Wellness

Son Barbassa Spa & Wellness är belägen på gårdens unika miljön bland lavendel, apelsin och citron träd, som skapar en symfoni av färger och dofter. Allt medan du njuter av en avslappnande massage, en manikyr eller ansiktsbehandling. Här finns också en finsk bastu och bubbelpool.

Son Barbassa de Dalt

Belägen på en privilegierad plats, högt uppe på Son Barbassa-kullen ligger det lilla huset Son Barbassa de Dalt. Omgiven av olivträd och med panoramautsikt över Medelhavskusten och bergen. Huset är byggt i mallorquinsk sten och erbjuder 4 premium rum med badrum och terrass, ett stort vardagsrum, samt en solterrass med pool.

Restaurangen

På den inglasade terrassen finns restaurangen Cases de Barbassa och här kan man njuta av ett Medelhavskök med utgångspunkt från färska, ekologiska råvaror från den egna köksgården eller från den lokala marknaden. Det är ett fantasifullt, utsökt kök som möter de mest krävande finsmakarna.

Till badvik: 5-6 km (Cala Agulla / Cala Ratjada / Cala Mesquida)
Till centrum: 4.7 km (Capdepera)
Till flygplats: 80 km (PMI)

Hemsida: www.sonbarbassa.com
Kontakt: info@sonbarbassa.com
Adress: Carretera Cala Mesquida – Cami de Son Barbassa, 07580 Capdepera
Telefon: +34 971 565 776