Hotel Can Simoneta

En exklusiv oas

Det 5-stjärniga hotellet Can Simoneta är beläget i Canyamel på Mallorcas norra kust. Ett imponerande och vackert hotell som byggts upp genom återställande och renovering av 140 år gamla byggnader. Det privilegierade läget på en klippa erbjuder en fantastisk havsutsikt och är idealiskt för den som söker avskildhet och lugn.

Hotellet består av 2 byggnader och har 26 eleganta rum. Gästerna kan enkelt nå havet genom trappsteg från klippan. Hotellets nya del ”The Beach House” erbjuder separat frukost och snacks service. Här finns dessutom en spektakulär pool som byggts in i klipporna med direkt anslutning till havet.

Avant-garde kök med hisnande utsikt

Hotellets restaurang har en terrass med hisnande utsikt över havet som för att hedra dess fantastiska gastronomi. I händerna på kocken Pablo Tamarit, får gästerna prova på ett berikat avant-garde kök, som utarbetats på ett innovativt sätt utifrån de bästa av medelhavs cousine.

Can Simoneta är ett hotell för dig som önskar att njuta av sol, landskap, lugn och ro. Utgångsläget är också perfekt för vattensporter, golf, cykling, tennis, ridning eller vandring. Det finns 4 golfbanor på mindre än 8km avstånd, tennisbanor ett stenkast bort och för den som önskar att upptäcka Mallorcas kust kan hotellet erbjuda detta exklusivt ombord yacht Chriscraft 25.

Till klippbad: 0 km
Till strand: 1 km (Playa de Canyamel)
Till centrum: 1 km (Canyamel)
Till flygplats: 73 km (PMI)

Hemsida:  www.cansimoneta.com
Kontakt:  info@cansimoneta.com
Adress:  Carretera Artà-Canyamel Km8, Finca Torre Canyamel, 07580 Capdepera
Telefon:  +34 971 81 61 10