Finca Hotel Can Estades

Can Estades är ett romantiskt landsbygdshotell beläget på sydvästra Mallorca endast 1.5 km från den lilla mysiga byn Calvia och med magisk utsikt över Sierra Tramuntana. Can Estades har öppet året runt med undantag för november och december, och erbjuder alla bekvämligheter som rymliga rum och lägenheter (vissa med kök och balkong), pool med bubbelpool, flera terrasser och mysiga hörn för avkoppling. Det finns även parkeringsplats, Wi-Fi och luftkonditionering.

Boka ditt rum direkt med hotellet och få de bästa priserna, klicka här!

Varje morgon serveras en fantastisk frukostbuffé med färskt bröd, hemlagad marmelad, ost, korv och skinka från regionen, ägg efter önskemål, färsk frukt, nypressad apelsinjuice, hemlagad müsli, kaffe eller te, och om du vill ett glas Cava. På eftermiddagen kan du sitta på terrassen för att njuta av solens värme och titta ut över den vackra trädgården. En dag i veckan serverar hotellet även middag för sina gäster. Hotellet välkomnar barn från 12 års ålder av säkerhetsskäl och av hänsyn till andra gäster.

Can Estades har sitt ursprung från 1500-talet och har under 8 års tid restaurerats kärleksfullt. De nuvarande ägarna Norbert Amthor och Christiane Zube har satt högt värde vid att upprätthålla husets ursprungliga stil genom att använda högkvalitativa och naturnära material. Det gamla köket med öppen spis är en mysig mötesplats för hotellets gäster. Det gamla ladugolvet har byggts om till en evenemangshall, där seminarier, träningssessioner, konserter, föreläsningar och fester organiseras.

Can Estades erbjuder många möjligheter och är en perfekt plats för alla slags evenemang. Värdparet har många års erfarenhet av planering av olika evenemang världen över och kan ta hand om varje detalj. Du kan hyra delar, eller boka hela hotellet privat eller för affärsändamål. Skicka en förfrågan för ditt seminarie, konferens, familjesemester och bröllop. Gör ditt event till en oförglömlig upplevelse!

”Culture at Night”

Can Estades presenterar en gång i månaden, från mars till oktober, ett mycket populärt live musik event med lokala och internationella musiker. Konserterna hålls beroende på väderförhållandena på terrassen eller inomhus i det vackra lanthuset. Många kommer utifrån för detta event, men hotellets gäster är självklart välkomna att delta, underbar musik och en läcker buffé.

Det förtrollande området kring Can Estades lockar med spännade utflykter och cykelturer. På bara några minuter med bil tar du dig till de vackraste stränderna och vikarna på ön. Du kan också nå 5 av Mallorcas bästa golfbanor på mycket kort tid. Det är endast 20 minuter med bil till Palma och 30 minuter med bil till flygplatsen. Vi rekommenderar att ni hyr bil för att få ut det mesta av er vistelse!

Till strand: 6.5 km (Santa Ponsa)
Till centrum: 1.5 km (Calvia)
Till flygplats: 32 km (PMI)

Hemsida: www.can-estades.com
Kontakt: info@can-estades.com
Adress: Cami de Son Pillo 15, 07184 Calvia
Telefon: +34 971 670 558

Boka ditt rum direkt med hotellet och få de bästa priserna, klicka här!