Hilton Sa Torre Mallorca
Booking.com
Booking.com
Booking.com

Hilton Sa Torre Mallorca är ett lyx hotell som ligger på den sydöstra delen av Mallorca, ca 10 minuter från de södra stränderna och ca 32 km från centrum av Palma. Det tar ca 20 minuter med bil från Palmas flygplats.

Hotellet är magnifikt och består av flera historiska byggnader, vissa byggda av Sa Torre på 1300-talet. Det finns ett vackert kapell från 1800-talet, där många väljer att ha sin bröllops cermoni. Allt omgärdat att stora trädgårdar och vackra vandringsstråk.

Hotellet har 2 restauranger, 24h roomservice, en bar och en snackbar (öppen endast under sommarmånaderna), ett bibliotek, en lounge, 2 festvåningar, ett stort och modernt konferens center med 10 mötesrum, 2 tennisbanor, 2 utomhuspooler (varav en endast för vuxna och en för barn), gratis parkeringsplats och solterrass. Hotellet har även ett mysigt SPA och gym (från 16 år).

Alla rum är utrustade med luftkonditionering, minibar, telefon, TV, Internetuppkoppling, kaffe/tekokare, värdeskåp (mot extra avgift), fullt utrustat badrum och hårtork.

Till strand: 8 km / 12 km (Arenal)
Till centrum: 11 km (Llucmajor) / 32 km (Palma)
Till flygplats: 24 km (PMI)

Hemsida: http://www3.hilton.com/en/hotels/spain/hilton-sa-torre-mallorca-resort-PMIHFHI/index.html
Adress: Camí de Sa Torre 87, 07609 Llucmajor
Telefon: +34 871 963700