Booking.com
Booking.com
Booking.com

Aimia är ett litet boutique hotell som ligger i hamnstaden Port de Soller, endast ett stenkast från stranden. Hotellet är en perfekt utgångspunk för att utforska Mallorca, med många mysiga vikar, golfbanor och fina vandringsleder i omgivningen.

Aimia är ett fyrstjärnigt hotell med en modern arkitektur, enkelt och funktionell, utformat för att erbjuda gästen gott om utrymme för vila och avkoppling. Hotellets uteplats är omgivet av träd och växter, och speciellt anpassat för att du skall kunna njuta av solen, bada i poolen, läsa eller ta en siesta i denna fridfulla atmosfär.

På hotellet finns en restaurang, en spaavdelning med bastu, turkiskt bad, uppvärmd pool och jacuzzi, gym med moderna träningsmaskiner, konferenrum, ett poolområde med en stor pool, ett café samt en läshörna.

Hotellet består av 43 rum på 4 våningar, många rum med utsikt över havet. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, minibar, telefon, gratis trådlöst internet, kassaskåp och badrum med hårtork, förstoringsspegel, badrock och tofflor.

Hotellets restaurang Airecel, erbjuder modern gastronomi med smak av medelhavet i en ljus och enkel atmosfär. Maten grundar sig i det Mallorkinska köket, och man använder i huvudsak loka produkter i sin matlagning. Denna restaurang är en idealisk plats för en business lunch eller en middag med goda vänner. På sommaren kan du sitta ute på terrassen och njuta av solen. Komplettera din måltid med en flaska vin, restaurangen erbjuder många bra loka vita och röda viner.

Viktigt att veta är att hotellet garanterar bäst pris “Best rate Guarantee”, om du bokar direkt via deras officiella hemsida.

Till strand: 150 m
Till centrum: 3 km (Soller)
Till flygplats: 35 km (PMI)

Hemsida: www.aimiahotel.com
Adress: Calle Santa María del Camí 1, 07108 Port de Soller
Telefon: +34 971 631 200

Rooms - Sea view