Vilket är ditt bästa familjehotell på Mallorca?

Mallorca är ett av sommarens allra populäraste resmål och många som reser hit är barnfamiljer. Mallorca har en fantastisk natur, långgrunda stränder och turkost vatten. Hotellen håller ofta hög klass och många har fina poolanläggningar. De flesta restauranger har barnmenyer, och en del har även barnstolar. På Mallorca finns många attraktioner för barn, bland annat:

  • Djurparken Marineland i Palma Nova
  • Vattenlandet Aquapark i Magaluf
  • Vattenlandet Western Water Park i Magaluf
  • Vattenlandet Hidorpark i Alcudia
  • Djurparken Auto-Safari Park i Cala Millor
  • Hästranchen Rancho Grande i Alcudia
  • Akvariet Palma Aquarium i Can Pastilla

Vi rekommenderar följande familjehotell på Mallorca:

3-STJÄRNIGA FAMILJEHOTELL

Jutlandia Family Resort

Jutlandia Family Resort ligger 450 meter från stranden i Santa Ponsa. Här erbjuds 3 utomhuspooler och luftkonditionerade lägenheter med egen balkong och utsikt över poolen. Jutlandia Family Resort erbjuder ett varierat underhållningsprogram för både vuxna och barn. Här finns även en lekplats, ett biljardbord och ett bordtennisbord. WiFi är gratis i hotellets lobby.

Aparthotel Aquasol

Aparthotel Aquasol ligger bara några minuters promenad från stranden i Palmanova. Hotellet erbjuder lägenheter samlade runt en pool, ett litet snabbköp och levande underhållning varje dag. Alla lägenheter har terrass med utsikt över poolen eller trädgården. Gratis WiFi finns i baren och poolområdet.

Club Mac Alcudia

Club Mac är ett all inclusive hotell som ligger 10 minuters promenad från stranden i Alcudida. Hotellet erbjuder 9 pooler samt en sjö för båtturer. Som gäst kan du även spela beachvolley, vattenpolo samt prova bågskytte. Det finns också 2 barnklubbar, rutschbanor, studsmattor och klätterställningar. Hotellet ger dig fritt inträde till äventyrsbadet 200 meter bort.

Playas Ca’s Saboners

Playas Ca’s Saboners ligger 200 meter från stranden i Palmanova. Lägenhetshotellet erbjuder stora lagunformade pooler, lekplats och bordtennisbord. De moderna, luftkonditionerade lägenheterna har gratis Wi-Fi, en balkong, en rymlig vardagsrumsdel med matplats och bäddsoffa, samt ett fullt utrustat pentry.

4-STJÄRNIGA FAMILJEHOTELL

Viva Sunrise

Viva Sunrise ligger bara 400 meter från stranden i Puerto Alcudia. Lägenhetshotellet har separata barn- och vuxenpooler omgivna av solterrasser med solstolar och parasoller. Lägenheterna har luftkonditionering, ett pentry med kylskåp, balkong och gratis Wi-Fi.

Zafiro Tropic

Zafiro Tropic ligger bara 200 meter från stranden i Alcudia. Lägenhetshotellet har en stor trädgård, 3 pooler (en med piratskepp och rutschkanor) och ett Spa med turkiska bad. I trädgården finns solstolar och parasoller. Hotellet erbjuder ett varierat underhållningsprogram för vuxna och barn. Alla lägenheter har luftkonditionering, TV och egen balkong.

Sol Katmandu Park & Resort

Sol Katmandu Park & ​​Resort ligger inne på nöjesparken Katmandu, ca 5 minuters promenad till stranden i Magaluf. Hotellet har 3 pooler och ett varierade underhållningsprogram för barn. Som gäst har du fritt inträde till nöjesparken Katmandu, som erbjuder plaskpark, mjukt lek- och äventyrsområde samt en 4D-biograf.

Mar Hotels Rosa del Mar & Spa

Rosa del Mar är ett modernt lägenhetshotell som ligger bara 150 meter från stranden San Matías i Palma Nova. På hotellet finns en restaurang med öppet kök och det erbjuds kvällsshower och underhållning varje dag för både vuxna och barn. Alla lägenheter har en egen balkong, satellit-TV och ett pentry.

Iberostar Ciudad Blanca Alcudia Apartamentos

Iberostar Ciudad Blanca ligger vid stranden i Alcudia. Hotellet har en utomhuspool med solstolar, ett gym, en bar, ett spelrum med bordtennisbord och en lekplats. Alla de luftkonditionerade lägenheterna har en platt-TV med satellitkanaler, kökshörnan med kokplattor, kylskåp, ett matbord och WiFi är gratis i alla utrymmen.

Viva Blue & Spa

Viva Blue & Spa ligger 200 meter från stranden Playa de Muro, intill naturreservatet S’Albufera på norra Mallorca. Här finns inomhus- och utomhuspooler (uppvärmda under vintermånaderna) samt ett Spa. De luftkonditionerade lägenheterna har satellit-TV, egen balkong, kök med öppen planlösning, kylskåp, mikrovågsugn och kaffekokare.

Zafiro Palmanova

Zafiro Palmanova ligger 200 meter från stranden i Palmanova. Hotellet har 3 utomhuspooler med solstolar, balinesiska solsängar, Spa och vattenrutschkana. Hotellet ett varierat underhållningsprogram med sporter och minidisko. Alla lägenheter har luftkonditionering, balkong och ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare.

Sol Palmanova

Sol Palmanova ligger bara 120 meter från stranden i Palmanova och är idealiskt för en familjesemester. Hotellet har en trädgård, 2 utomhuspooler och terrass. Hotellet erbjuder aktiviteter från morgon till kväll för barn mellan 8 månader och 17 år. Det finns 4 olika barnklubbar för olika åldersgrupper och du får även rabatt på entrén till Katmandu Park.

5-STJÄRNIGA FAMILJEHOTELL

Iberostar Playa de Muro Village

Iberostar Playa de Muro Village är en stor resort vid stranden Playa de Muro. Resorten erbjuder 2 utomhuspooler för vuxna och barn och ett relaxområde med balinesiska sängar. Det finns ett brett utbud av restauranger, ett fullt utrustat gym, tennisbanor och ett Spa med bubbelpool, bastu och isfontän. Gratis höghastighets-WiFi finns i alla utrymmen.

Zafiro Palace Alcudia

Zafiro Palace ligger i Port d’Alcudia. På hotellet finns flera utomhuspooler, en inomhuspool, en bufférestaurang, 4 temarestauranger och flera barer, inklusive en poolbar. Här erbjuds också ett fitnesscenter, en resedisk, bagageförvaring och underhållning. WiFi är gratis.

x