Barcelo Formentor Mallorca

Barceló Formentor är ett världsberömdt hotell och en del av Mallorcas historia. Hotellet är beläget i en privilegierad miljö omgivet av trädgårdar på den norra kusten av vid den idylliska Formentor stranden. Denna plats har blivit en tillflyktsort för romanförfattare, poeter och musiker i jakt på inspiration till sina konstverk.

Hotellet har 2 stora pooler, varav en värms upp vid svalare temperaturer, ett hälso- och skönhetscenter, gratis WiFi, lekplats, parkering, butik och 5 konferensrum med kapacitet för upp till 180 personer. Hotellet har också i sin omgivning ett ridcenter, minigolfbana, 5 tennisbanor och bordtennis.

Hotellet har också ett utmärkt restaurangutbud. Es Colomer och à la carte-restaurangen El Pi har uteserveringar. Strandrestaurangen Platja Mar serverar lunchbuffé under sommarmånaderna. Vissa kvällar arrangerar hotellet levande musik.

Rummen utmärker sig för sin elegans, ljus och komfort utöver det vanliga och har utsikt mot havet eller bergen. Ett klassiskt dubbelrum är utrustat med luftkonditionering, värme, värdeskåp, minibar, kaffe- & tekokare, 40″TV, telefon, WiFi, ljudsystem med iPod-docka, och fullt utrustat badrum med; hårtork, elektronisk våg, strykjärn och strykbräda och badrock och tofflor.

Till strand: 300 m
Till centrum: 9,7 km (Port de Pollenca)
Till flygplats: 75 km (PMI)

Hemsida: http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/hotels/Spain/Mallorca/hotel-barcelo-formentor/general-description.aspx

Adress: C/ Playa de Formentor 3, 07470 Port de Pollença

Telefon: +34 971 899 100