Hotel Astoria Playa

Det moderna och lyxiga, 4-stjärniga hotellet Astoria Playa ligger endast 150 meter från stranden, mitt i det populära semesterparadiset Alcudia på norra Mallorca. Här bor man nära både stranden och Alcudia centrum med butiker och restauranger.

Astoria Playa är ett hotell endast för vuxna, som vill njuta av en avkopplande semester utan barn. Hotellet håller en förstaklassig service och personalen ger dig den uppmärksamhet som förväntas på ett riktigt bra hotell, på ett varmt och välkomnande sätt.

Hotellet har 127 rum och 47 junior sviter. Superior rummen har vattenkokare och Nespresso maskin, och sviterna har jacuzzi. Hotellet ligger i en 4000m2 stor trädgård och har två stora utomhuspooler, varav en med ett modern relaxområde.

På poolområdet finns jacuzzis, massage service, solsängar, snackbar och 4 balinesiska solsängar som kan reserveras (priset inkluderar ett glas cava, en skål med färsk frukt, vatten eller en läsk och handdukar).

Astoria Playa har flera restauranger som håller mycket hög kvalitet, med varierande buffet både till frukost och middag, och där man kan njuta av det bästa av Internationell och Medelhavs gastronomi. Viktigt att veta att hotellets restauranger kräver vårdad klädsel och det är obligatoriskt för män att bära långbyxor middagstid. Hotellet har även en bar där du kan njuta av goda cocktails.

Cykelhotell

Mallorca har ett fantastiskt klimat och omgivningen runt hotellet är idealiska för cykling. Astoria Playa är ett hotell speciellt anpassat för sportintresserade. Hotellet har ett privat cykel center på 200m2 med fullständigt utrustat säkerhetssystem. Här kan man till en liten avgift lämna in sin cykel och vara säker på att den tas om hand. Att ta cykeln upp till rummet är inte tillåtet.

Cykel centret är utrustat med parkeringsplatser med säkerhetslås, vattenbehållare som fylls på varje dag samt annan dryck, verktyg för din cykel, en tvättmaskin till ditt förfogande, samt mekanisk service under din vistelse (första 30 min utan kostnad). Hotellet kan även erbjuda cykeluthyrning och guidade cykelturer.

Till strand: 500 m (Alcudia)
Till centrum: 2 km (Gamla stan, Alcudia)
Till flygplats: 61 km (PMI)

Hemsida: www.hotelastoriaplaya.com
Kontakt: hotel@astoriaplaya.com
Adress: 
Carrer Astoria 1, Puerto de Alcúdia
Telefon:
+34 971 890 000