Ett townhouse är det perfekta alternativet om du vill bo i en liten stad eller i en by på landsbygden på Mallorca.

Husen kan vara vilseledande eftersom de ser ganska små ut utifrån, men många är väldigt rymliga. Vissa äldre bostäder kan dock kräva en renovering. Att äga ett townhouse på Mallorca är mångas dröm och besöker du ön så kommer du att upptäcka att det finns många renoverade hus med pool och vackra uteplatser på flera trevliga orter på ön.

Många fincor har genomgått omfattande renoveringar som gör de chica och moderna inuti, men på utsidan har de fortfarande utseendet av ett traditionellt townhouse.

De underbara gamla byarna på Mallorca ger lugn och ro, och en fantastisk kulturupplevelse som ger energi till själen. Dessutom kan du njuta av ett uppfriskande bad eller ligga i sola och njuta på din egen privata uteplats.

Man kan tycka att det kanske inte finns tillräckligt med plats för att använda till poolområde i sitt boende. Men faktum är att det finns små pooler, som kan skapa rymd och en uppfriskande touch till fastigheten.

Det ideala när du börjar att renovera ditt hus, är att planera distributionen på förhand för att utnyttja alla hörn av ditt boende optimalt. Att bygga en liten pool på en uteplats eller terrass är möjligt, här kommer några underbara exempel.

Färgskiftningar, läge och omgivningen gör det till en unik upplevelse att simma i någon av dessa pooler..

Det finns olika stilar av pooler och vissa anpassar sig bättre än andra till ditt utrymme och miljön som du önskar skapa. De smala, långsträckta poolerna är minimalistiska och går bra med den typen av inredning.

Att ha en privat pool kan öka värdet på en fastighet upp till 20% både vid försäljningen och vid uthyrning. Dessutom underlättar det också försäljning och uthyrning.

Om Balearic Properties
Balearic Properties är det största mäklar- och fastighetsnätverket på Balearerna, med över 15 års erfarenhet av Mallorcas fastighetsmarknad. Företaget erbjuder de senaste fastigheterna till salu, inklusive strandnära villor, vackra lägenheter, lyxiga hem på landet, och investeringsmöjligheter.
Många väljer att investera i renoveringsprojekt som är ett utmärkt alternativ för att kunna ta del av det bästa urvalet av bostäder på önskad plats. Besök Balearic-Properties och upptäck deras stora urval av hus och radhus till salu i de bästa områdena på Mallorca.

Läs mer om Balearic Properties på deras Svenska hemsida: www.balearic-properties.se