Expertråd vid försäljning av fastighet

Hitta en bra fastighetsmäklare

Många tar ett alltför snabbt beslut när de ska välja en fastighetsmäklare. Det finns mycket att tjäna på att lägga ner mer tid på att hitta den rätta mäklaren för just ditt objelt. Att välja fastighetsmäklare kan vara en av de största ekonomiska besluten som du tar och skillnaden mellan ett medelmåttigt och en mycket bra agent kan betyda tusentals euro i din plånbok.

Det är viktigt att i förhand kontrollera din valda mäklares erfarenhet, bakgrund och expertis. Balearic Properties är en av Mallorcas mest erfarna och respekterade mäklaragenturer. Tack vare lång tid i branschen kan vi visa på god försäljningshistorik och vi har kunskap om den lokala fastighetsmarknaden. Var noggrann och lyd proffsens råd, när de ska värdera din bostad. Du kommer att få en ingående analys av marknaden, och en god uppfattning om fastighetspriserna i ditt område. Vi ser också till att ditt hus inte ligger ute på marknaden alltför länge!

Varför lista din bostad med en mäklarbyrå

En bra agent bör vara fast besluten att få det bästa möjliga priset för din bostad och göra allt och lite till för att hitta rätt köpare. Att lista din bostad med endast en mäklarbyrå skapar en win-win-situation både för dig och agenten. Du får en agent som fullt ut är beredd att lägga ner sin tid, resurser och expertis för att sälja ditt hem och får i gengäld provision för sitt hårda arbete och ansträngning när det leder till en försäljning. Väljer du istället att lista din bostad med flera olika mäklare kommer du att märka att din bostad kanske inte får samma uppmärksamhet och engagemang. Eller ännu värre, att säljarena har så bråttom att sälja bostaden innan någon annan gör det, att de fokuserar på att göra en snabb försäljning i stället för att få det bästa möjliga priset.

Sätt ett målriktat och realistiskt försäljningspris

När du väl har satt din bostad på marknaden konkurrerar du med andra liknande bostäder som är ”till salu”. Idealt sett vill du locka så många köpare som möjligt, eftersom konkurrensen som skapats av intresserade köpare ofta kan ge dig ett bättre pris. När det är konkurrens, blir köparens fokus att ”prissätta” de andra objekten snarare än att försöka få ner ditt pris.
Att sätta ett för högt utgångspris på din bostad, är ett säkert sätt att avskräcka köpare. De som faktiskt vill köpa ett hus i den prisklassen kommer att tendera att se bort från din bostad, då de kan hitta objekt med bättre värde någon annanstans. Och de köpare som vill ha ett hem som liknar ditt, kan också tendera att utesluta det för det höga priset. Mer information om fastighetsmarknaden på Mallorca.

Marknadsför din lägenhet på rätt sätt

Se till att din bostad har rensats på onödiga saker som skapar oreda. Be din agentur om tips för att förbereda huset och tomten för försäljningen, eller ta hjälp av ett professionellt företag som förbereder bostaden åt dig. Använd en professionell fotograf, för kom ihåg att bilder online är det första intrycket spekulanter får av din bostad. Låt proffsen ta hand om lägenhetsvisningen, oavsett hur stolt över ditt hem. Potentiella köpare kan bli hämmade om ägaren är närvarande, och vara för självmedvetna för att titta runt ordentligt

15 skäl till att anlita Balearic Properties vid en lägenhetsförsäljning:

 1. Väl etablerat företag sedan 1999
 2. 100% privatägt företag
 3. 15 års erfarenhet fastighetsmarknaden på Mallorca
 4. Lokal expertis
 5. Flerspråkig team av fastigheter experter
 6. Imponerande försäljningsmeriter
 7. Närvaro på olika internationella fastighets mässor, utöka våra kund listor
 8. Högupplösta videos för våra exklusiva fastigheter
 9. Tala med en fastighet expert inom 24 timmar
 10. Dina personliga uppgifter är säkra hos oss
 11. Gratis värderingsrapport på din fastighet till salu
 12. Stark närvaro på alla större sökmotorer driver tusentals kunder till vår hemsida
 13. Prisbelönt hemsida med permanent Top Google Rankings
 14. Vår framgångsrika site Balearic-Villas.com ger ytterligare potensiella köpare
 15. Egen reklambyrå med skräddarsydd mjukvara

Om Balearic Properties
Balearic Properties är det största mäklar- och fastighetsnätverket på Balearerna, med över 15 års erfarenhet av Mallorcas fastighetsmarknad. Företaget erbjuder de senaste fastigheterna till salu, inklusive strandnära villor, vackra lägenheter, lyxiga hem på landet, och investeringsmöjligheter.
Många väljer att investera i renoveringsprojekt som är ett utmärkt alternativ för att kunna ta del av det bästa urvalet av bostäder på önskad plats. Besök Balearic-Properties och upptäck deras stora urval av hus och radhus till salu i de bästa områdena på Mallorca.

Läs mer om Balearic Properties på deras Svenska hemsida: www.balearic-properties.se

Comments are closed.