Lägenheter och hus på Mallorca

Mallorcafastigheter hjälper dig att hitta ditt drömboende på Mallorca.

Mallorcafastigheter är den ledande fastighetsmäklaren som förmedlar bostäder till skandinaviska kunder på Mallorca.

Mallorcafastigheter har mer än 10 års erfarenhet av Mallorcas fastighetsmarknad och tack vare ett brett lokalt nätverk kan de erbjuda de bästa bostäderna på Mallorca. Mallorcafastigheter agerar ofta som köpagent och hittar rätt boende, hjälper till med finansiering och juridisk rådgivning, underlättar försäljning/köpprocessen, leder renoveringar och erbjuder fastighetsservice efter köpet.

Nöjda kunder är högsta prioritet.

Fastighetsköp måste grundas på ömsesidigt förtroende och långsiktiga relationer. Här är några punkter till varför vi tror att Mallorcafastigheter är den mest passande fastighetsmäklaren för dig på Mallorca.

Fastigheter på Mallorca; Målsättningen är alltid att hitta rätt objekt för dig som kund. Mallorcafastigheter samarbetar med en utvald grupp av välrenommerade byggfirmor, försäljningsfirmor och andra fastighetsmäklare på Mallorca.
Klicka här för att komma till de senast inkomna fastigheterna på Mallorca.

Kundfokus, rådgivning & projektledning; Mallorcafastigheter samarbetar med de bästa inom bostadslån och bankkontakter, advokater, fastighetsrenovering, byggfirmor, arkitekter, försäkringsmäklare samt fastighetsförvaltare på Mallorca. Alla talar flytande engelska och många av dem flytande svenska.
Läs mer om köpprocessen här.

After sales service; Relationen med kunderna slutar ofta inte med fastighetsköpet. De erbjuder långsiktiga uthyrningstjänster och fastighetsförvaltningtjänster. Som köpare har du inga extra kostnader för deras tjänster.
Läs mer om fastighetsskötsel på Mallorca