Puerto Portals firade sitt 30-årsjubileum 2016 och är idag hetare än någonsin. Under sommaren har du säkert sett glimtar av flertalet kända ansikten. Hamnen har mer än 600 kajplatser och den lilla staden anses vara en av de mest exklusiva områdena på Mallorca.

Huvudattraktionen i Puerto Portals är de såklart det pampiga hamnområdet med exklusiva lyxyachter och ett stort utbud av butiker och tjänster för yachter. Men det finns också en liten strand, flertalet designbutiker, livliga barer och restauranger. Det här kanske låter lite konstigt, men många besöker Puerto Portals bara för att socialisera och titta på folk.

Puerto Portals är känd för sin design shopping. Det är inte den plats som man jagar fynd, mer ett ställe där du hittar det senaste samlingarna från heta varumärken. Här finns kläder, skor, smycken och tillbehör samlat på ett och samma ställe. Det populära varuhuset El Corte Ingles har också en liten mataffär på en av bakgatorna.

Om du vill njuta av lyxig gourmetmat och imponera på ditt sällskap, klä upp dig och boka bord på en av de trendiga restaurangerna i Puerto Portals. Några utmärkta restauranger inkluderar Wellies, som öppnades 2016, Ritzi för ett exklusivt italienskt kök och Flanigan för dig som älskar färsk fisk och skaldjur. Puerto Portals kommer verkligen till liv på natten och är en enormt populär ställe för exklusiva fester, inte bara för båtägare.

Puerto Portals är känt för sin dynamiska atmosfär och den lyxiga livsstilen som man även kan se i de hus och lägenheter som finns här. Tänk dig att leva ett liv i komplett lyx, eller för dig som inte bor på Mallorca på heltid, lyxa till med en extravagant fristad några månader under året. Ha alla tänkbara bekvämligheter precis utanför dörren i Puerto Portals och Palma centrum bara tio minuter bort!

”Lägenheten vi vill presentera här är ett underbart hem med tre sovrum och två badrum, panoramautsikt ut över småbåtshamnen och Medelhavet. Den har en terrass på 15 m2 med en fantastisk utsikt och bekvämt utrymme för utemöbler. Lägenheten har gemensamma utrymmen med tillgång till en pool och trädgård, privat garage och parkeringsplats(er).”


Det finns många andra bra egenskaper i lägenheten, inklusive varm / kall luftkonditionering i hela fastigheten, den är möblerad, har fullt utrustat kök och vardagsrum med matplats, det stora sovrummet har eget badrum en-suite. Lägenheten ligger mycket bra till nära lokala kaféer, restauranger och stranden kan nås lätt till fots. För mer information, eller för att boka en visning, tveka inte att kontakta oss eller kika in på vår hemsida för att hitta fler objekt till salu i Portals. Vi är alltid glada att höra från dig!

Om Balearic Properties
Balearic Properties är det största mäklar- och fastighetsnätverket på Balearerna, med över 15 års erfarenhet av Mallorcas fastighetsmarknad. Företaget erbjuder de senaste fastigheterna till salu, inklusive strandnära villor, vackra lägenheter, lyxiga hem på landet, och investeringsmöjligheter.
Många väljer att investera i renoveringsprojekt som är ett utmärkt alternativ för att kunna ta del av det bästa urvalet av bostäder på önskad plats. Besök Balearic-Properties och upptäck deras stora urval av hus och radhus till salu i de bästa områdena på Mallorca.

Läs mer om Balearic Properties på deras Svenska hemsida: www.balearic-properties.se