Medelhavet lockar dig till kusten.

Om du har bestämt dig för att investera i en fastighet i Puerto Pollensa eller Puerto Andratx så ska du såklart köpa en fastighet vid stranden. Var kan man bäst koppla av och njuta av Medelhavet än i ett glamoröst hus på första linjen eller i ett townhouse med trädgård där du bara kan öppnar porten och gå rakt ner till stranden.

Det lyxiga strand-komplexet i Camp de Mar ligger inte bara i en av de mest attraktiva kustorterna på Mallorca, det är också ett revolutionerande miljöinriktat bostadsprojekt med den eftertraktade miljö klassificeringen! Du har verkligen allt i Camp de Mar, den extravaganta Puerto Andratx ett stenkast bort, den berömda golfbanan inom avslappnat promenadavstånd, trevliga butiker och fantastiska restauranger som inbjuder dig till att dinera med stil!

”Fastigheter till salu på Mallorca med häpnadsväckande havsutsikt ligger överst på investerarens köplista – kusten är definitivt den bästa platsen att bo på.”

Välj trendiga och kustnära Portixol som många andra.

Med tanke på att Portixol för några år sedan såg ut som ett förlorat och försummat område, även om det redan då hade en hel del charm, så måste man säga att det har skett en fantastisk omvandling! En grupp innovativa visionärer bestämde sig för att de hade upptäckt en fantastisk möjlighet i Portixol och började med att förvandla en förfallen byggnad till ett modernt hotell på första linjen. Hotellet blev snabbt mycket populärt och hit kom folk för att njuta av en fantastisk lunch efter en strandpromenad eller en drink i solnedgången!

I Portixol finns idag ett utmärkt urval av gulliga, reformerade townhouses och glamorösa takvåningar, med lyxen att ha en sensationell havsutsikt över Palmabukten och närhet till stranden som sträcker sig över ett par kilometer! Strandpromenaden är en favoritplats för många vardagsmotionärer som inlinesåkare, cyklister eller människor som njuter av långa promenader på strandpromenaden. De många kaféerna och restaurangerna är välkomna stopp för att vila benen och titta på folk och strandlivet!

Strandvilla med pool på första linjen.

Man behöver inte nämna att denna fantastiska, moderna strandvillan har havsutsikt – bilden ovan säger allt! Det går inte att komma närmare en av Europas främsta stränder. Alcudia stranden är berömd för sin längd och gyllene sand, det turkosblåa havet välkomnar dig att ta ett dopp, som ett alternativ till villans egna pool. Ett av de bästa exemplen på hur en strandvilla skall vara utformad, ett perfekt boende för stora familjer som vill bo tillsammans under semestern och ändå behålla lite personliga utrymmen. Fastigheter till salu i Alcudia och närliggande Puerto Pollensa är alltid populära och med hög efterfrågan. Dessa platser med sina enorma vikar och fantastiska stränder är kända för att vara de mest familjeorienterade semesterorterna på Balearerna och absoluta favoriter bland surfare.

Ultramoderna lägenheter på frontlinjen.

Sist men absolut inte minst, kolla in denna eleganta lägenheten på första linjen i Puerto Pollensa och föreställ dig att du njuter av din frukost på terrassen med fantastisk havsutsikt över bukten.

”Vi har ett omfattande utbud av lägenheter på första linjen med utsikt över strand och hav, och vi kan hitta den perfekta bostaden med tillgång till en av öns gyllene stränder som även matchar din plånbok. Du behöver inte nödvändigtvis vara miljonär för att äga en fastighet på första linjen på Mallorca!”

”Kontakta oss idag och vi kommer att presentera de mest fantastiska bostäderna till salu på Mallorca. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt egna personliga paradis, det finns inget bättre ställe att njuta av de avkopplande sommarmånaderna!”

Om Balearic Properties
Balearic Properties är det största mäklar- och fastighetsnätverket på Balearerna, med över 15 års erfarenhet av Mallorcas fastighetsmarknad. Företaget erbjuder de senaste fastigheterna till salu, inklusive strandnära villor, vackra lägenheter, lyxiga hem på landet, och investeringsmöjligheter.
Många väljer att investera i renoveringsprojekt som är ett utmärkt alternativ för att kunna ta del av det bästa urvalet av bostäder på önskad plats. Besök Balearic-Properties och upptäck deras stora urval av hus och radhus till salu i de bästa områdena på Mallorca.

Läs mer om Balearic Properties på deras Svenska hemsida: www.balearic-properties.se