Söker du bostäder till salu på Mallorca?

Det finns flertalet mäklare på Mallorca som är villiga att dela med sig av kunskap och vägledning inför, under och efter du köpt din bostad på Mallorca.
Vem du väljer är upp till dig.

Tips till dig som vill köpa en bostad på Mallorca!

Mallorca är verkligen en plats för alla. Här finns avskilda pittoreska byar och ett kustband av vikar och härliga sandstränder.

Varför väljer så många Svenskar att köpa bostad på Mallorca?

Anledningen till varför så många Svenskar väljer att bosätta sig på Mallorca har nog lika många svar som de som valt flytta hit.

Mallorca är en av Europas mest attraktiva platser med sin charm och medelhavskultur. Till skillnad från andra öar har Mallorca verkligen allt och ön genomsyras av historien.

Naturen på Mallorca är häpnadsväckande, ön grönskar året runt och mandel, oliver, apelsiner och citroner skördad lokalt. Ön har flera naturreservat, som skyddas för sin rika flora och fauna. Att njuta av god mat har alltid varit mycket viktigt på ön. Det traditionella köket baseras på ett brett sortiment av färska produkter från den lokala marknaden i respektive by.

På södra och östra sidan av ön finns några av de renaste och vackraste stränderna i hela Medelhavet. I nordost finner man små skyddade vikar och i centrum av ön ett frodigt jordbrukslandskap. Mot norr reser sig den vackra bergskedjan Tramuntana och kusten längs den västra delen av Mallorca är präglad av branta klippor och mysiga klipp vikar.

Mallorcas har en spännande historia att berätta och det finns gamla slott, fästningar, kloster och kyrkor, med den mäktiga katedralen La Seu i Palma som kronan på verket.

På Mallorca kan man utöva alla tänkbara sporter som yoga, tennis, segling, surfing, bergsklättring och andra sporter. Årligen kommer hundratals vandrare och cyklister för att njuta av klimatet, de slingriga bergsvägarna och de vackra vyerna. Eftersom det finns 22 golfbanor som håller öppet året runt är Mallorca också ett paradis för golfspelare.

Mallorcas bostadsmarknad är mest stabil i södra Europa och erbjuder en möjlighet för alla.

Välkommen till vårt paradis!