Porto Pi, Shopping, shoppingcentrum, Kläder, Inredning
Porto Pi shoppingcenter i Palma de Mallorca.

Port Pi shoppingcenter.

Året 1995 invigdes Porto Pi, det största inomhus shoppingcentret på Mallorca. Centret ligger perfekt till i slutet av strandpromenaden Paseo Maritimo, nära den stora motorvägen och med bra bussanslutningar. Porto Pi är ett av öns viktigaste köpcentrum och erbjuder ett stort, varierat utbud av shopping, restauranger och underhållning.

Porto Pi har en yta på ca 111 950 kvadratmeter, fördelade på 6 våningar. Det finns ca 140 butiker och en stor parkeringsplats med 1575 platser, där man står gratis de två första timmarna.

Butikerna ligger fördelade på 3 plan. På det översta planet finns bland annat H&M, New Yorker, Deichmann, mfl. Det finns även en glasskiosk och flera restauranger. På mittenplan hittar ni Zara home och Zara fashion, Mango, Desigual, Ralph Lauren, Cottonfield, Geox, Lacoste, Disney store, Springfield, Pepe Jeans med flera. På bottenplan hittar ni den tyska mycket välsorterade butiken Muller med allt från barnmat till parfym och kosmetik, på detta planet finns även en nyckelservice, skobutik, frisörer, en maskeradbutik, två leksaksbutiker, en tebutik och även den stora matbutiken Carrefour.

Det finns flertalet restauranger och cafeér i Porto Pi, bland annat snabbmatskedjorna Burger King, Mc Donalds och Pizza Hut. Sedan finns här även Dialblito, med en mysig uteservering och en separat barnavdelning inomhus med leksaker. Porto Pi har även den Amerikanska restaurangen Foster’s Hollywood med en mycket bra barnmeny. Sedan finns här även ett flertalet andra restauranger, flera med uteservering.

I Porto Pi ligger även Mallorcas casino, här finns även en bio och ett spel och lek centrum.

Under sommarmånaderna är det ett bra alternativ att ta sig till Porto Pi för att i lugn och ro kunna shoppa, samtigt som man njuter av de svala luftkonditioneringen.Visa större karta