Palma de Mallorca, matbutiker, handla,
Stort och bra utbud i fisk och skaldjursdiskarna.

Livsmedelsbutiker – Där de bofasta handlar.

Vill ni handla där de bofasta handlar och komma bort från de många små och dyra supermarkets vid turiststråken? Då kan ni läsa vidare här.


Carrefour stormarknad

Den första butikskedjan är Carrefour; som är en stormarknad med tre butiker i Palma de Mallorca. En av butikerna ligger på bottenvåningen i köpcentret Porto Pi, den andra precis norr om staden längsmed motorvägen och den tredje ligger öster om staden, också den vid motorvägen. Här finner ni ett stort utbud av frukt och grönt, fisk och skaldjur, charkuterier, ostar och inte minst vin i mängder. De har också elektronik, husgeråd, leksaker m.m. Carrefour är livsmedelsbutiken som är mest lik Coop alternativt ICA Maxi i Sverige.

Visa större karta


Eroski

Eroski är också en butikskedja med livsmedel. De har både mindre närbutiker och större matbutiker. Titta på kartan för att hitta den butik som är närmast för er. Eroski har det mesta som man förväntar sig att hitta i en livsmedelsbutik men det kan tilläggas att utbudet är sämre än i Sverige och butikerna är inte lika välsorterade. Eroskis egna märke heter just; Eroski.

Visa större karta


Mercadona

Mercadona är en också en livsmedelsbutik kedja som finns på Mallorca. Utbudet är bra och det mesta finns. Deras egna märke heter Hacendado.

Visa större karta


Lidl

Som Lidl i Sverige men med fler spanska produkter. Se kartan för att hitta den närmaste butiken.

Visa större karta