Du har väl inte missat det nya köpcentret FAN på Mallorca?

Det nya köpcentret FAN slog upp sina dörrar i september 2016. Det är beläget innan flygplatsen i Coll d’en Rabassa och det är enkelt att ta sig till och från Palma med bil, taxi eller lokalbussar. För den som gillar shopping, eller regniga dagar så är detta ställe ett måste och det går att spendera en hel dag för den dedikerade shopparen. Det är ett öppet shoppingkomplex med stort, smidigt parkeringshuset i källarplan som är gratis. Tydliga lysen i taket så att man kan hitta lediga parkeringsplatser.

Köpcentret rymmer ca 120 butiker flera kända Internationella varumärken till lokala kedjor. Ett brett utbud av butiker som Benetton, Adidas, C & A, Levi, Mango, Guess, H & M, Calzedonia, Women’s Secret, det italienska klädföretaget Guess, skate-culture-varumärket Vans, den kända danska smyckenstillverkaren Pandora, Havaianas och det mycket populär Primark där man kan fynda både kläder, assosearer och heminredning. Förutom kläd-, sko och sportbutiker finns även MediaMarkt, Jysk, Tiger, en svensk frisör, Vacker och ett stort carefour där man kan avsluta besöket med lite matinköp.

För den hungriga så finns det ett bra utbud av cafeer och restauranger som bland annat Burger King, Starbucks, Sushi & Bowl, Vips, Foster’s Hollywood, den populära amerikanska restaurangen Loft, den italienska restaurangen La Tagliatella och den argentinska grill- restaurangen Ché som erbjuder en all-you-can-eat köttbuffet som serveras vid borden från stora spett.

På FAN finns även en biograf, Artesiete som visar de senaste filmerna på orginalspråk. Det finns också ett äventyrscentrum, Dock39 med roliga aktiviteter för alla åldrar som klättervägg, konstgjord våg och bollhav. Under tiden kan föräldrarna koppla av på ett café/restauranger, varifrån man kan titta ut över de flesta aktiviteterna. Det är också gratis wifi på FAN.

Shoppingområde öppet måndag till lördag från 10:00 till 22:00; Carrefour snabbköp öppet måndag till lördag från 09:00 till 22:00; Fritidsområde och restauranger, öppet söndag till torsdag från middagstid till 00:30 och fredag, lördag och söndag från middagstid till 01:30.