Booking.com
Booking.com
Booking.com

Heminredning på Mallorca

Med ett professionellt team av arkitekter, entreprenörer, hantverkare och leverantörer med över 15 års erfarenhet av heminredning och homestaging projekt på Mallorca, förser Copper House Living sina kunder med skräddarsydda hem efter varje behov och personliga livsstil, perfekt anpassade för att uppfylla alla krav, både estetiskt och funktionellt.

Tack vare lång tids samarbete med leverantörer över hela världen, så kan Copper House Living erbjuda sina kunder många ledande internationella varumärken för möbler och heminredning till mycket attraktiva priser. Över 300 kollektioner med high-end märken som till exempel B&B Italia, Max Alto, Porta Romana, Tribu, Molteni & C, Venini, ochre, Jan Kath och Paola Lenti. Copper House Living kan också designa textilklädsel, sängar och bord efter speciella önskemål. Traditionellt hantverk kombinerat med modern klassisk design för inredning av en tidlös atmosfär och informell lyx.

Vi kan varmt rekommendera Copper House Living för heminredning och homestaging projekt på Mallorca:


Copper House Living

Om Maria-Christine von Wedel
Maria-Christine von Wedel född i Tyskland och har arbetat i London, Los Angeles, Sydafrika, Marbella, Mallorca och Marrakech, där hon har genomfört många prestigefyllda projekt för kunder som haft en önskan att skapa exklusiva och personligt designade hem. Idag pendlar hon mellan Mallorca och Hamburg och designar vackra, tidlösa och själfulla hem. Allt ifrån klassiska herrgårdar och bondgårdar på landsbygden till eleganta takvåningar och representativa radhus i staden. Maria-Christine von Wedel specialitet är medelhavsdesign med internationella inslag.

Homestaging
Fastighetsbranschen har blivit mer kräsen och det har visat sig att välplanerade möblerade och vackert inredda hus/lägenheter säljs eller hyrs ut snabbare och till högre priser. Att anlita home staging eller rådgivning kan alltså inte bara påskynda din försäljning, utan även öka värdet.

Med stor erfarenheter av exklusiv internationell inredningsdesign och med en kännedom för vad kunderna och marknaden vill ha, så har Copper House Living specialiserat sig på high-end home staging. De skapar individuella hem med färger, texturer, belysning och funktion i perfekt harmoni.

För att se projekt som Copper House Living gjort eller för att få inspiration, följ länken nedan till deras hemsida. Där kan du även beställa ur deras kollektion. Objekten som visas på hemsidan är endast ett litet urval.

Heminredning & Homestaging

Många har idag höga krav på hur deras bostäder skall se ut och intresset för heminredning bara växer. Om du ska hyra ut eller sälja din bostad är det extra viktigt att presentera den på ett representativt sätt med högkvalitativa och lyxiga material som ger fantasin en extra skjuts.

Homestaging är ett utmärkt verktyg för att höja värdet på din bostad vid en försäljning. Du får rådgivning och hjälp av professionella att lyfta fram potentialen i din bostad. Det är viktigt att välja ut möbler, konst, belysning och andra inredningsdetaljer som framhäver det som är unikt med just din bostad. Det hjälper spekulanterna att känna sig mer hemma och lättare föreställa sig hur det skulle vara att själva bo i din bostad. Att göra en homestaging innan fotografering också öka dina chanserna att få fler intressenter. Genom att skapa inspirerande bilder väcks nyfikenheten och det är ju bilderna som ger det första intrycket, när folk bläddrar igenom mäklar- och annonssidor på nätet.

Hemsida: www.copperhouseliving.com
Kontakt: office@copperhouseliving.com
Tel: +34 659 037 354
Adress huvudkontor: Via Mediterránea, Apartado 182, 07630 Campos, Mallorca