Booking.com
Booking.com
Booking.com

Hårfrisörer på Mallorca.

Att hitta en hårfrisör som man trivs med är lättare sagt än gjort. På Mallorca finns ett stort utbud av hårfrisörer, allt ifrån små enkla krypin, till exklusiva salonger. Priset bestäms efter om du vill ha ditt hår tvättat, klipp, fönat, färgat osv. Priserna ligger generellt under vad vi svenskar är vana vid.

Om ni ska gifta er på Mallorca så finns det frisörer som speciellt inriktat sig på bröllop och som är proffs på håruppsättningar och smink. Många gånger kan man boka sin personliga stylist, som finns med under dagen och ser till att du och dina brudtärnor ser fantastiska ut till vigseln, fotograferingen och festen. För dig som kommer till Mallorca för Bröllopsfirande eller annat event, kan det vara skönt att få kommunicera på ditt eget språk för att diskutera håruppsättningar och smink. Självklart finns det svenska stylister på Mallorca.

Många frisörsalonger erbjuder även sminkning, spray tan, nagelteknologi, ögonfransförlängning och färgning.

Vi rekommenderar varmt Felix Hair när du behöver en professionell frisör på Mallorca:


Felix Hair

Cosmopolitan avantgard med det lilla extra!

En mycket avslappnad och elegant atmosfär möter den som stiger in på Felix Hair. Öppna ytor i en rustik miljö, vackra tavlor och välkomnande leende ansikten. Felix Hair har ett team av frisörer med många års erfarenhet och med absolut fokus på service och på dig som kund. Alla anställda talar flera språk och finns till ditt förfogande för enskilda överläggningar. Salongen använder sig av produkter från Kevin Murphy.

Ett besök på salongen Felix Hair leder inte bara dig till en av de trendigaste frisörerna i Palma, utan också till en av de mest historiska kvarteren i Palma. Det kan vara lite svårt att hitta till salongen första gången, där den gömmer sig i de små smala gränderna i La lonja. Ta sikte på det svenskägda hotellet Puro, så finner du Felix Hair mitt emot.

På Felix hair kan du boka håruppsättning för ditt bröllop, eller varför inte göra snygga flätor inför en semester på stranden. Frisörerna Linn and Nadiia står för dessa fina kreationer, och Linn är förresten salongens svenska hårfrisör.

Salongen har öppet måndag till lördag mellan 09:30 och 19:30, men säkrast är att ringa och boka tid, se kontaktuppgifter nedan. Hälsa gärna från Mallorcaguide och be att få ta del av salongens speciella te-meny! En extra bonus är också de sköna massagestolarna som du får njuta av när ditt hår tvättas!

Ditt hår är som ett naturligt smycken och det är precis så vi behandlar det!

Vi älskar att göra dig vacker!

Hemsida: www.felizhair.es
Facebook: www.facebook.com/FriseurMallorca
Kontakt: info@felixhair.com
Tel: +34 971 729 196
Adress: Ma del Moro 5, 07012 Palma de Mallorca