Booking.com
Booking.com
Booking.com

Transfer på Mallorca

Mallorca är en liten ö med stora möjligheter. Att ta sig från den ena sidan av ön till den andra, till exempel från Palma city till Alcudia tar endast 40 minuter med bil. Men ön har också många små slingriga vägar, som det tar timmar att ta sig fram på.

Kommer du till Mallorca i samlad trupp, kanske flera familjer, med företaget eller med kompisgänget, hur tar ni er då på bästa sättet till ert hotell? För att slippa fundera på detta vid ankomst och för att snabbt och smidigt komma iväg från flygplatsen, så rekommenderar vi att ni i förväg bokar en privat transferbuss.

Det finns flera bussföretag och eventföretag på Mallorca som kan hjälpa dig att förboka transport för din mindre eller större grupp. Du kan boka busstransfer mellan flygplats och hotell, till stadens centrum, eller för en sightseeing eller utflykt.

Under sommarmånaderna är Mallorcas flygplats en av de mest besökta i Europa, men det är relativt lätt att hitta vart man ska. När du ankommer till Mallorcas flygplats följer du skyltarna för väskutlämning, och efter att du hämtat din väska på rullbandet tar du dig ut till ankomsthallen. I mitten på hallen finns en informationsdisk som kallas “meetingpoint”. Här samlas de flesta chaufförerna med sina skyltar för att möta upp sina kunder. Om du bokat en buss för ditt sällskap står den parkerad precis utanför terminalen.

Letar du efter ett pålitligt och privärt alternativ för transport från Palma de Mallorcas flygplats, eller mellan andra platser på ön?

Snart rekommenderar vi företag här…